Kerstborrel organiseren? Gebruik deze tips voor een succesvolle borrel op werk!

Kerstborrel organiseren op kantoor? Gebruik deze 5 tips voor je kerstborrel op werk

Het einde van het jaar is in zicht. Dit is een geweldige tijd om ook samen met je collega’s het kerstgevoel naar kantoor te halen. Een leuke kerstborrel organiseren op kantoor is nog niet zo makkelijk. Er zijn veel dingen waarmee je rekening moet houden. Daarom geven wij je de 5 belangrijkste tips om jouw kerstborrel op werk tot een succes te maken: 

  • Planning: Om een goede kerstborrel op kantoor te organiseren, is het van belang dat je op tijd begint met het plannen van wat je nodig bent. Dit geeft voldoende tijd om alles op orde te krijgen. Naast de benodigdheden is het ook belangrijk rekening te houden met de beschikbaarheid van je collega’s. Want zonder hen is een kerstborrel nutteloos. 
  • Budget: Naast de lijst van benodigdheden voor je kerstborrel, moet je rekening houden met je budget. Aan welke dingen wil je het uitgeven, wat kun je uitgeven, wat kost de borrel ongeveer per persoon. Zo blijf je goed binnen de grenzen van de bedrijfsfinanciën en zorg je ervoor dat er voor iedereen genoeg kan zijn. 
  • Locatie en sfeer: Voor een bedrijfsborrel moet je een geschikte locatie hebben. Dit kan op werk zelf zijn, maar dit kan je ook uitbesteden naar een aparte locatie. Wanneer je voor een externe locatie kiest, moet je goed letten op je budget. Je wilt de gekozen locatie ook sfeervol maken. Dit doe je met leuke versiering zoals lampjes, slingers en andere kerst gerelateerde items. Heb je een origineel thema voor ogen? Maak de opmaak van de locatie aansluitend op je thema!
  • Entertainment: Bedenk leuke activiteiten voor tijdens de kerstborrel op werk. Dit kunnen kleine dingen zijn zoals spelletjes, maar ook groter entertainment zoals een DJ of band. Teamspelletjes zijn altijd een goede sfeermaker. Denk aan een spel waarbij cadeaus voor collega’s worden uitgewisseld, op een kerst pubquiz. Interactie zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de borrel. 
  • Versnaperingen en drankjes: Zorg voor een variatie aan snacks en drankjes. Houd er rekening mee dat mensen allergieën of dieetwensen kunnen hebben. Maar ook dat mensen wel of geen alcohol willen drinken. Er moet voor iedereen wat zijn tijdens de kerstborrel op werk. 

Welke soorten dranken heb je tijdens een kerstborrel?

Tijdens een kerstborrel op werk kun je verschillende soorten dranken serveren. Kerst is normaal gesproken een koude tijd, dus zouden warme dranken fijn zijn om te kunnen drinken. Denk hierbij aan glühwein, warme chocolademelk of om mee te beginnen, een kopje thee of koffie. Naarmate de eerste drankjes erin zitten, kun je goed overgaan op de koude dranken. Dit zijn champagne, wijn, bier en allerlei soorten frisdranken. 

Wat zijn leuke activiteiten tijdens de kerstborrel?

Tijdens een kerstborrel op werk kun je verschillende soorten activiteiten houden om de sfeer er lekker in te houden! Dit kunnen kleine dingen zijn, maar je kunt ook volledig uitpakken. Dit zijn 4 van de leukste activiteiten die jij kunt houden tijdens de kerstborrel op werk: 

  • Kerstspelletjes: Je kunt verschillende soorten spelletjes spelen. Dit kan een bingo zijn, maar ook een quiz zal het altijd goed doen. Iedereen doet fanatiek mee en heeft het grootste plezier met elkaar.
  • Fotohok: Maak een creatief fotohok waar je de leukste herinneringen kunt maken tijdens de kerstborrel. Deze kun je versieren met leuke props en achtergrond. 
  • Karaoke: Voor een karaoke heb je niet veel nodig: een microfoon, scherm waarop de tekst komt te staan en mensen die er zin in hebben om de longen uit hun lijf te zingen. Karaoke zorgt altijd voor veel gezelligheid. 
  • Dansavond: Met een DJ en goede muziek zorg jij ervoor dat tijdens de kerstborrel de voetjes van de vloer gaan. Pols al goed welke muziekstijl het beste zal aanslaan bij je collega’s, want de muziek moet natuurlijk wel in de smaak vallen. 

Bestel gepersonaliseerde biertjes voor bij de kerstborrel

Wil je tijdens de kerstborrel helemaal met iets unieks aankomen? Bestel dan gepersonaliseerde biertjes met eigen ontworpen etiket. Het leuke van het ontwerpen van je eigen etiket, is dat je zelf kunt bepalen hoe het etiket eruit komt te zien. Dit doe je door een leuk ontwerp met teksten te maken. Zo kun je zelf de boodschap van het etiket bepalen. Maak op deze manier een origineel kerstpakket voor personeel. Wens je collega een fijne kerst of alvast een gelukkig nieuwjaar. Je kunt het zo gek niet verzinnen! Ook voor zakelijke klanten zijn persoonlijke biertjes het geschikte kerstcadeau. Met de juiste boodschap heb jij het perfecte zakelijke kerstgeschenk.

Er zijn verschillende soorten biertjes waaruit jij kunt kiezen. Bij Persoonlijk Biertje heb je deze keuze uit BlondIPATripel of Stout bier. Je kunt één soort kiezen, maar ook een mixdoos samenstellen van verschillende soorten biertjes. Zo weet je zeker dat er voor iedereen een lekker speciaalbiertje erbij zit.

Opmerkingen(0)
Plaats uw commentaar
:
No comments have been added yet