Halloween feest organiseren? 5 tips voor een geslaagd Halloween feest!

Een Halloween feest organiseren? 5 tips om een Halloween feest te organiseren

Voor het organiseren van een geslaagd Halloween feest zijn er een aantal belangrijke aspecten om tot een uniek feest te komen. Om je op weg te helpen hebben wij 5 tips voor jou om een supervet Halloween feest te organiseren bij jou thuis. Zo hebben jij en je vrienden of familie een geslaagde avond.

  1. Decoraties: Om de setting van je Halloween feest echt griezelig te maken, zijn de juiste decoraties nodig. Hierbij kun je denken aan de doodskoppen, spinnenwebben, pompoenen en andere horror gerelateerde producten. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 
  2. Kostuums: Naast de decoraties aan de locatie, moet je er zelf ook zo griezelig mogelijk bij lopen. Dit kan je afstemmen met het gekozen thema of de decoraties die je hebt gekocht. Om het nog interessanter te maken, is het organiseren van een kostuumwedstrijd een leuk idee. Zo zal iedereen zijn of haar best doen om er zo griezelig bij te lopen.
  3. Activiteiten: Nu jezelf en de locatie volledig is aangekleed, moet je passende activiteiten verzinnen voor tijdens het feest. Hierbij kun je van alles verzinnen: Enge films, drankspelletjes of een horror fotobooth. Zo leg jij deze unieke avond op een toffe manier vast. 
  4. Muziek: Niets maakt een feest zonder dat er goede muziek klinkt. Je kunt kiezen voor de normale feestmuziek om iedereen in de gezellige sfeer te krijgen, maar ook griezelige muziek in een Halloween thema kun je gebruiken. Neem bijvoorbeeld Michael Jackson - Thriller. Zo zul je via Spotify genoeg playlists vinden die aanslaan op het Halloween thema. 
  5. Snacks en drinken: Tijdens het feest moet er ook genoeg te drinken en eten zijn. De passende snacks zoals chips en hapjes, maar ook met het drinken kun je op verschillende manieren uitpakken. Creatieve cocktails zoals Bloody Mary, of een punch met een rode kleur. Wil je helemaal een uniek idee? Je kunt ook bier bestellen waarbij jij zelf het ontwerp etiket aanlevert. Hierdoor kun jij een Halloween thema etiket maken. 

Halloween feest vieren met bier? Bestel je eigen gepersonaliseerde bier voor jouw Halloween feest

Wil je tijdens je eigen Halloween feest met een origineel drankje komen? Met gepersonaliseerd speciaalbier maak jij zelf het ontwerp van jouw bieretiket. Zo kun je een uniek Halloween thema etiket maken. Bij Persoonlijk Biertje bestel je al vanaf 12 stuks jouw eigen speciaalbiertjes. Hierbij kun je kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Daarnaast is het ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen van deze verschillende soorten bier van de beste brouwerijen. Zo heb jij voor ieder wat wils, en dat met je eigen ontworpen Halloween bieretiket!

Halloween feest zelf organiseren
Opmerkingen(0)
Plaats uw commentaar
:
No comments have been added yet