Voor hem

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Op zoek naar een origineel cadeau voor mannen? Bestel gepersonaliseerde speciaalbiertjes als cadeau voor hem! 

Wil je een origineel cadeau vinden voor een man? Geef een keer niet een boek, een geurtje of shampoo als cadeau aan een man. Ga voor een uniek cadeau voor een jongen bij Persoonlijkbiertje. Bij Persoonlijkbiertje maken wij het perfecte cadeau voor de man. Wij leveren namelijk speciaalbiertjes waarbij je een eigen gepersonaliseerd etiket kunt maken. Voor de echte bierliefhebber is dit het perfecte cadeau voor hem om te krijgen. Naast dat de speciaalbiertjes een heerlijke smaak hebben, is een biertje met een eigen etiket ook een super leuk verzamelitem voor een man. Daarom zal dit cadeau altijd een geslaagd succes zijn voor hem!

Verras hem met een onvergetelijk cadeau: Een gepersonaliseerd biertje met eigen ontwerp voor elke gelegenheid!

Is zijn verjaardag om de hoek en wil je hem op een bijzondere manier verrassen? Met gepersonaliseerde biertjes zul je een man altijd verrassen. Maak met je eigen ontwerp een uniek etiket die hij nooit zal vergeten. Dit kan met een bijzondere boodschap, een grappige foto of leuke verjaardag versiering. Het is helemaal aan jou hoe jij je etiket wilt maken. Geef hem een bier cadeau die hij niet zou verwachten en helemaal enthousiast van zal raken! 

Wat is een leuk verrassing voor je kameraad? Geef hem speciaalbier met eigen etiketten!

Wil je je kameraad of beste vriend verrassen met een bijzonder cadeau? Met eigen bedrukte speciaalbiertjes heb jij een origineel cadeau om op je vriend zijn feest of verjaardag mee aan te komen. Een bijzondere leeftijd bereikt zoals 18 jaar, 25 jaar of misschien wel 50 jaar? Bestel speciaalbiertjes met een gepersonaliseerd etiket voor hem bij elke leeftijd. Creëer met kleuren, teksten en grappige foto’s een geweldig bieretiket voor je eigen speciaalbiertjes voor mannen. Zo zul jij goed voor de dag komen op het feest en kunnen jullie met zijn allen genieten van de grote variatie in de verschillende soorten speciaalbiertjes!

Origineel cadeau voor hem? Voor elke man een leuk speciaalbiertje als cadeau!

Voor de echte mannelijke bierliefhebber hebben wij altijd een passend speciaalbiertje. Ons assortiment bestaat uit 4 soorten speciaalbier, namelijk: BlondTripelIPA en Stout. Bij deze 4 soorten hebben wij nog meer verschillende variaties. Deze zijn van de brouwerijen Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Deze unieke biertjes zal jouw kameraad, vriend of man nog niet hebben geproefd. Ze zijn dus perfect voor mannen met een biercollectie! Nu kan je dit biertje helemaal uniek maken door met jouw eigen etiket een onvergetelijke indruk achter te laten. Hierdoor hebben jullie biertjes die nergens anders te verkrijgen zijn. Hoe tof is dat! Kies jouw specifieke biertje of stel een mixdoos samen om van alle smaken iets te kunnen hebben. Zo heb jij gegarandeerd het meest originele cadeau voor hem te pakken!