Voor collega

Cadeautje voor een collega? Een origineel afscheidscadeau: persoonlijk bier cadeau voor jouw collega.

Heb je een jubileum te vieren of gaat jouw lieftallige collega jullie verlaten? Bij persoonlijkbiertje.nl vind je hét cadeau wanneer jouw collega 25 jaar in dienst is, of wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor die collega die weggaat.

Er zijn genoeg gelegenheden waarbij je jouw collega met een origineel cadeau hartstikke blij kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, pensioen, afscheid of simpelweg een bedankje. Hoe leuk is het dan als je online een origineel cadeau kan vinden, waarbij je nog een persoonlijke boodschap, afbeelding of een afscheid bericht in kunt verwerken. Verras je collega met een leuk presentje of drink een speciaal biertje op de laatste werkdag samen met je collega. Kies voor een gepersonaliseerd bier. Bij ons heb je de keuze uit verschillende speciaalbieren van diverse brouwerijen waarbij je je eigen etiket aan kunt toevoegen.

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Bedrijfsborrel organiseren? Maak het af met jouw logo op speciaalbier.

Een belangrijk onderdeel van elke borrel of vrijmibo is natuurlijk het eten en drinken. Kies je voor onze speciaalbieren met jouw logo, dan ga je een onvergetelijke avond tegemoet. Met de keuze uit verschillende bieren zit er voor iedere collega wel iets tussen. Voeg hier vervolgens een speciaal etiket aan toe om je collega’s op een leuke manier te verrassen. Of je nou je successen moet vieren of simpelweg omdat je  de borrel net wat specialer wilt maken.

Wil je proosten op een behaald mijlpaal of doel? Doe dit met een gepersonaliseerd bier etiket!

Heb je net een doel behaald, waar je al maanden samen hard aan hebt gewerkt? Vier dit dan met persoonlijke biertjes. Proost samen met je collega’s op het voltooide werk.

Cadeau voor jouw collega, kies voor een persoonlijkbiertje!

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket.

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.