Verjaardag

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Kies uit één van onze heerlijke bieren of kies voor een combinatie van bieren middels de optie van de Mixdoos. Gebruik dit template of kies in de editor voor een ander template om jouw biertje uniek te maken!

Wat geef je iemand voor een verjaardag? Een persoonlijk biercadeau is de oplossing!

Ben je opzoek naar een onvergetelijk verjaardagscadeau? Een cadeau waar elke bierliefhebber dolblij mee zal zijn op zijn verjaardag? Dan hebben wij de oplossing! Namelijk een persoonlijk biertje! Bij persoonlijkbiertje bestel je 12 speciaalbieren, je hebt keuze uit een ruim en uniek aanbod aan bieren. Vervolgens ontwerp je hierbij je eigen etiket, jij bepaalt precies hoe die eruit komt te zien! Zo verras je de jarige met een persoonlijk of juist heel grappig biercadeau! 

Opzoek naar een gepersonaliseerd verjaardagscadeau voor hem? Ga voor een speciaalbier met eigen etiket!

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuk om te ontvangen. Ben je dus opzoek naar een persoonlijk verjaardagscadeau voor hem? Ga dan voor onze speciaalbieren! De meeste mannen drinken regelmatig wel een biertje. Daarom kun je met dit gepersonaliseerde bier cadeau op elke verjaardag aankomen! Wanneer hij op een warme zomerse dag jarig is, zijn heerlijke gekoelde speciaalbiertjes een perfect cadeau om voor de dag te komen. Heb je daarom een cadeau nodig voor tijdens de zomer? Ga dan voor persoonlijke speciaalbiertjes. 

Een Origineel verjaardagscadeau voor haar nodig? Met dit gepersonaliseerde cadeau scoor je op elke verjaardag!

Wil je haar verrassen met een origineel cadeau voor haar verjaardag? Ga dan voor een gepersonaliseerde verjaardagscadeau. Met een persoonlijke boodschap, een leuke foto of juist grappige gebeurtenis verras je haar op een unieke manier. Bij persoonlijkbiertje kan dit met hele leuke speciaalbieren. Jij ontwerpt namelijk zelf een etiket, die wij vervolgens op de speciaalbieren leveren. Je kan dus echt alle kanten op met dit persoonlijke verjaardagscadeau!

Hoe organiseer je een goed verjaardagsfeest? Verras je naasten met speciaal verjaardagsbier

Verjaardagsbier voor een goed feestje nodig? Organiseer je verjaardagsfeest en verras iedereen met onze speciaalbieren. Bij persoonlijkbiertje heb je de keuze uit een uniek assortiment en daarnaast maak je het natuurlijk helemaal af met je zelfgemaakte etiket. Geniet op je verjaardag met speciaalbieren met eigen etiket. 

Welk speciaalbier is het best als verjaardagscadeau? 

Welk speciaalbier kies je dan als verjaardagscadeau? Dit hangt natuurlijk helemaal af van aan wie je onze speciaalbieren geeft. Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten speciaalbieren. De ene is heel sterk en donker en de ander juist weer licht en lekker fruitig. Voor elke bierliefhebber zitten er goede bieren bij! Zo kun je kiezen uit: Blond, Tripel, Stout of IPA bieren. Weet je niet zeker welk bier diegene lekker vind? of wil je juist meerdere bieren om de verschillen te proeven? Ga dan voor onze mixdoos! Dit is ook super leuk als verjaardagscadeau of voor bij je verjaardagsfeest!