Verjaardag

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Wat geef je iemand voor een verjaardag? Een persoonlijk biercadeau is de oplossing!

Ben je opzoek naar een onvergetelijk verjaardagscadeau? Een cadeau waar elke bierliefhebber dolblij mee zal zijn op zijn verjaardag? Dan hebben wij de oplossing! Namelijk een persoonlijk biertje! Bij persoonlijkbiertje bestel je 12 speciaalbieren, je hebt keuze uit een ruim en uniek aanbod aan bieren. Vervolgens ontwerp je hierbij je eigen etiket, jij bepaalt precies hoe die eruit komt te zien! Zo verras je de jarige met een persoonlijk of juist heel grappig biercadeau! 

Opzoek naar een gepersonaliseerd verjaardagscadeau voor hem? Ga voor een speciaalbier met eigen etiket!

Gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuk om te ontvangen. Ben je dus opzoek naar een persoonlijk verjaardagscadeau voor hem? Ga dan voor onze speciaalbieren! De meeste mannen drinken regelmatig wel een biertje. Daarom kun je met dit gepersonaliseerde bier cadeau op elke verjaardag aankomen! 

Een Origineel verjaardagscadeau voor haar nodig? Met dit gepersonaliseerde cadeau scoor je op elke verjaardag!

Wil je haar verrassen met een origineel cadeau voor haar verjaardag? Ga dan voor een gepersonaliseerde verjaardagscadeau. Met een persoonlijke boodschap, een leuke foto of juist grappige gebeurtenis verras je haar op een unieke manier. Bij persoonlijkbiertje kan dit met hele leuke speciaalbieren. Jij ontwerpt namelijk zelf een etiket, die wij vervolgens op de speciaalbieren leveren. Je kan dus echt alle kanten op met dit persoonlijke verjaardagscadeau!

Hoe organiseer je een goed verjaardagsfeest? Verras je naasten met speciaal verjaardagsbier

Verjaardagsbier voor een goed feestje nodig? Organiseer je verjaardagsfeest en verras iedereen met onze speciaalbieren. Bij persoonlijkbiertje heb je de keuze uit een uniek assortiment en daarnaast maak je het natuurlijk helemaal af met je zelfgemaakte etiket. Geniet op je verjaardag met speciaalbieren met eigen etiket. 

Welk speciaalbier is het best als verjaardagscadeau? 

Welk speciaalbier kies je dan als verjaardagscadeau? Dit hangt natuurlijk helemaal af van aan wie je onze speciaalbieren geeft. Ons assortiment bestaat uit meerdere soorten speciaalbieren. De ene is heel sterk en donker en de ander juist weer licht en lekker fruitig. Voor elke bierliefhebber zitten er goede bieren bij! Zo kun je kiezen uit: Blond, Tripel, Stout of IPA bieren. Weet je niet zeker welk bier diegene lekker vind? of wil je juist meerdere bieren om de verschillen te proeven? Ga dan voor onze mixdoos! Dit is ook super leuk als verjaardagscadeau of voor bij je verjaardagsfeest!