Kerst

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Een origineel kerstcadeau idee nodig? Bestel een persoonlijk bierpakket met eigen ontworpen etiketten

De gezellige kerstdagen, willen we allemaal goed voor de dag komen met onze vrienden en familie. Tijdens kerst is het niet ongebruikelijk om met leuke cadeaus te komen voor je vader of moedervriend of vriendin of voor wie dan ook er op bezoek gaat komen. Het wordt steeds lastiger om met een origineel kerstcadeau te komen. Want wat is in 2023 nou nog een origineel kerstcadeau om te geven aan je naasten? Wij van Persoonlijk Biertje hebben daarvoor de juiste oplossing. Bij ons bestel je een bierpakket waarbij je zelf het ontwerp etiket maakt. Hoe vet is dat! Door zelf het ontwerp van je bieretiketten te maken, kun jij zelf draai geven aan hoe jouw biertjes eruit komen te zien. Plaats een bijzondere boodschap, zet er een leuke foto met je vrienden of familie erbij en je hebt een uniek kerstcadeau. Zo kun jij tijdens kerst met je naasten genieten van je eigen ontworpen bier. 

Genieten van een bijzonder biertje tijdens kerst? Maak je eigen unieke biertjes bij Persoonlijk Biertje

Tijdens de kerstdagen wordt er altijd wel een lekker drankje genuttigd. We kennen allemaal de standaard biertjes, wijn en champagne. Maar hoe vet zou het zijn om je eigen ontworpen bier te kunnen drinken. Nou dat kan bij Persoonlijk Biertje. Bij Persoonlijk Biertje is het mogelijk om je eigen ontwerp etiket te maken. Zo heb jij een uniek biertje dat nog niemand anders heeft. Dit maakt het perfecte kerstcadeau. Dit kan zowel voor je eigen persoonlijke omgeving, voor je kantoor, of zelfs als zakelijk kerstgeschenk. Met een leuke boodschap of foto kun jij een origineel drankje serveren tijdens kerst. Proost met je hele familie en al je vrienden op fijne kerstdagen!

Binnenkort een kerstborrel? Bestel gepersonaliseerde biertjes voor tijdens de kerst

Heb je binnenkort een kerstborrel op werk? Tijdens een kerstborrel is er genoeg gezelligheid en lekkers te vinden. Maar wat is nou leuker dan met gepersonaliseerd bier te komen tijdens de kerstborrel? Precies, niks! Plaats een leuke boodschap op het etiket. Dit kan een grappige quote zijn, een bedankje of een bemoediging voor het komende jaar. Je hebt volledig de vrijheid om zelf het ontwerp van je etiket te maken. Dus ga voor een nog betere kerstborrel met gepersonaliseerde biertjes!

Moet je zelf een kerstborrel organiseren? Wij denken graag met je mee! Bij het organiseren van een kerstborrel komt meer kijken dan je denkt. Om ervoor te zorgen dat het proces naar de borrel, en de borrel zelf goed verloopt, denken wij graag mee met hoe je een kerstborrel kan organiseren. Naast het gebruiken van gepersonaliseerde biertjes voor een kerstborrel, is het ook mogelijk om persoonlijk bier te doen in het kerstpakket voor personeel. Met je eigen boodschap kun je ze een fijne kerst wensen!

Gepersonaliseerde biertjes voor elk moment en feest

Naast kerst zijn er nog veel meer gelegenheden en momenten om te kiezen voor persoonlijk bier als origineel cadeau. Denk aan feestelijke momenten zoals iemand die geslaagd is, je bent kampioen geworden met je sport, een jubileum of bruiloft van iemand. Je kan het zo gek niet bedenken of een gepersonaliseerd bierpakket is een passend cadeau. Een bierpakket is samen te stellen met specifieke biertjes zoals BlondIPATripel of Stout. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een mixdoos. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel van elk bier jij in je bierpakket wilt. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog jouw gepersonaliseerde bierpakket!