Vaderdag

Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau? Maak het persoonlijk: speciaalbier met eigen etiket

Wij hebben het voor je: een écht uniek Vaderdag cadeau. Want vraag jij je ook dit jaar weer af “wat is leuk voor Vaderdag?” Blijf dan vooral even lezen, want leuke ideeën voor Vaderdag liggen niet altijd voor de hand. Als jij op zoek bent naar een origineel Vaderdag cadeau, waar je écht mee thuis kan komen dan ga je voor een  origineel bier cadeau voor Vaderdag. Een persoonlijk biertje! Een eigen gekozen bier met een speciaal door jou ontworpen etiket. Leuk als kleinigheidje of in combinatie met meerdere flessen. Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau, wat wil een man nog meer?


Een persoonlijk Vaderdagcadeau, dat is een gepersonaliseerd bier cadeau met foto

Wil je thuis écht indruk maken met je Vaderdag cadeau? Volg dan onze tip en ga voor een gepersonaliseerd bier cadeau. Een koud biertje, mét eigen etiket. Zet hier bijvoorbeeld een foto op met een leuke herinnering. Welke vader wordt daar niet gelukkig van? Stel je eigen etiket samen of kies een template, en creëer zo je eigen bierpakket. Zo geef je je vader een onvergetelijk en ook nog eens persoonlijk Vaderdagcadeau!

Wat is een leuk cadeau voor Vaderdag? Wij hebben het Vaderdag cadeau idee!

Een persoonlijk bierpakket met speciaal bieren met een zelf ontworpen etiket. Ontwerp bij ons je eigen bieretiket, super leuk voor bij een borrelplank of als inhoud van een biermand.

Speciaal bier pakket, als uniek Vaderdag cadeau met gepersonaliseerd bier

Een uniek Vaderdag cadeau om samen van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket?

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.