Voor vriend

Opzoek naar een origineel cadeau voor je vriend? Maak hem blij met een persoonlijk bier cadeau!

Vraag jij je wel eens af: “wat voor cadeau moet ik kopen voor mijn vriend?” En wil je graag een écht origineel cadeau? Zoek dan niet verder! Een leuk cadeau voor je vriend vind je namelijk hier: een persoonlijk biertje, een persoonlijk biertje is dé manier om hem te verassen. Een speciaalbiertje naar keuze met je eigen ontworpen bieretiket, daar maak je hem ongetwijfeld blij mee! En het mooie? Hier heb je keuze uit bieren van diverse bierbrouwerijen! Zo kies je ook nog eens een origineel speciaalbier!
Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

De cadeautip voor je vriend: een persoonlijk biertje met eigen etiket!

Om je vriend te verassen moet je natuurlijk met iets unieks thuis kunnen komen, wij hebben de cadeautip voor jou, een bier cadeau! Kies uit een van onze verschillende soorten bier, en voeg hier vervolgens je eigen design aan toe of je kiest een template uit. Harstikke leuk als verjaardagscadeau of Valentijns cadeau voor je vriend. Wat je ook doet, met een persoonlijk biertje scoor je sowieso!

Een foto cadeau: het gepersonaliseerde cadeau voor je vriend

Of het nu gaat om een gewoon verjaardagscadeau, of je vriend wordt 18 of 21. Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Hierbij heb jij de mogelijkheid je etiket zo samen te stellen als jij maar wilt, voeg dus een foto toe of een pikante tekst, het kan zo gek als je wilt!

Een speciaal biertje met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.