Voor vriend

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Kies uit één van onze heerlijke bieren of kies voor een combinatie van bieren middels de optie van de Mixdoos. Gebruik dit template of kies in de editor voor een ander template om jouw biertje uniek te maken!

Cadeau voor je vriend nodig? Geef gepersonaliseerd speciaalbier als origineel verjaardagscadeau aan je vriend!

Elk jaar maar hetzelfde cadeau geven aan je vriend. Staat zijn kast inmiddels al helemaal vol met geurtjes, shampoo en weet je niet meer wat je moet geven? Ga voor een echt origineel cadeau en geef je geliefde met gepersonaliseerde speciaalbiertjes! Dit cadeau zal jouw vriend echt nooit verwachten, en het leuke is ook nog dat jij het ontwerp van de biertjes helemaal zelf kan bepalen. Wil je hem verrassen met een speciale boodschap, heeft hij een bijzondere mijlpaal gehaald of zomaar een bedankje? Geef zelf de invulling aan je eigen etiket om je vriend te laten weten hoe belangrijk hij voor je is. Niets zal hem blijer maken dan een origineel, lief bericht en natuurlijk die lekkere unieke speciaalbiertjes! 

Hoe verras ik mijn vriend? Geef gepersonaliseerde speciaalbiertjes als uniek cadeau aan je geliefde vriend!

Wil je je vriend op een bijzondere manier verrassen, maar je weet niet hoe? Met gepersonaliseerde biertjes verras je je vriend meteen! Laat je vriend weten hoe onmisbaar hij voor jou is, zet hem in het zonnetje op Valentijnsdag, omdat hij iets bijzonders heeft bereikt, of geef iets terug voor dat ene speciale wat hij voor jou heeft gedaan. Het kan natuurlijk ook zijn, dat jullie je relatie samen willen vieren. Zijn jullie 1 jaar samen? Door zelf de invulling te geven aan jouw eigen etiketten voor speciaalbier kun je je boodschap aan hem zo goed mogelijk laten overkomen. Niets zal hem meer verrassen dan een lief, bijzonder cadeau van zijn vriendin. Daarna kunnen jullie met iedereen die je lief is genieten van de heerlijke speciaalbiertjes die wij aanbieden. Dit cadeau is succes verzekerd! 

Welke type speciaalbier past het beste bij mijn vriend? 

Wat is nou een geschikt cadeau voor je vriend? Je zou het niet verwachten, maar elke jongen is anders dan de andere. Jouw vriend heeft unieke eigenschappen, en daar hoort een passend speciaalbiertje bij. Wij leveren vier soorten speciaalbiertjes: BlondTripelIPA en Stout. Elk type biertje past goed bij bepaalde eigenschappen van een jongen. Bij een rustige, zachte jongen past een lichter biertje beter. Ook als beginnende drinker van speciaalbier is een lichter biertje beter om mee te beginnen. Ga daarom voor een Blond of IPA biertje. De lichte smaak van een blond biertje en het fruitige van een IPA zullen het beste bij jouw vriend passen die rustig wil genieten van de lekkere smaak van speciaalbier.

Is jouw vriend een echte bierliefhebber die wel wat gewend is? Een Stout biertje past perfect bij de stoere kerel die wel tegen een stootje kan. Deze Stout biertjes zijn zwaarder dan de andere speciaalbiertjes. Met hun hoge bitterheid en droppige accenten krijg je een sterke nasmaak in de mond. Voor hem is sterke koffie er ook niets bij. Omdat het niet sterk genoeg kan is voor jouw vriend een stout biertje de perfecte match. 

Nu je meer weet over welke biertjes er zijn en bij welk type vriend elk biertje hoort, is het tijd om je keuze te maken. Je kunt ervoor kiezen om één type biertje te kiezen, maar het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen met verschillende soorten biertjes. Zo kun jij bepalen van welke soort biertjes je meer wilt hebben dan de andere. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.