Voor vriendin

Opzoek naar een leuk cadeau voor je vriendin? Kies voor een gepersonaliseerd cadeau met onze persoonlijke biertjes!

Een origineel cadeau voor je vriendin is niet altijd eenvoudig te vinden. De inspiratie vinden voor een goed cadeau kan soms lastig zijn, maar wij hebben hier de ideale oplossing voor. Een persoonlijk biertje is namelijk dé manier om haar te verassen. Het bier cadeau voor elke bierliefhebber. Een speciaalbiertje naar keuze met je eigen etiket, met dit gepersonaliseerde cadeau scoor je ongetwijfeld punten!

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Inspiratie om je vriendin met een persoonlijk cadeau te verrassen

Wij weten dat het soms lastig kan zijn inspiratie te vinden voor een goed verjaardagscadeau voor je vriendin. Om je vriendin te verassen moet je natuurlijk met iets unieks thuis kunnen komen, en wij helpen je daar bij! Een speciaalbiertje met je eigen etiket is een perfect cadeau om haar te verassen. Je kan zelf bedenken wat er op het etiket komt te staan. Ideaal als valentijnscadeau of kerstcadeau.  Kies voor een leuke herinnering van jullie of juist een grappig aandenken. Kies uit verschillende soorten bier, en daarna kan je je eigen design uploaden of je kiest een template uit. Wat je ook doet, met een persoonlijk biertje scoor je sowieso!

Cadeau ideeën voor je vriendin, Voor elk moment geschikt

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of Kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket.

Een speciaal biertje met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeautje?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.