Voor vriendin

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor vriendin nodig? Verras je beste vriendin met gepersonaliseerd speciaalbier!

Wil je je vriendin verrassen, maar heb je even geen inspiratie? Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor je geliefde vriendin of beste vriendin kan het soms lastig zijn om met een origineel idee te komen. Wij bij Persoonlijkbiertje hebben een uniek idee voor jou! Ga voor een echt origineel cadeau met gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor jouw vriendin. Originele cadeaus zijn altijd het beste om mee voor de dag te komen. Met een spontaan cadeau zoals persoonlijke biertjes kom jij goed voor de dag bij je vriendin. Laat een leuke boodschap achter, of gebruik een speciale foto als verrassing voor je vriendin. 

Verjaardagscadeau tips voor je vriendin? Ga voor speciaalbier met eigen etiketten

Om elk jaar weer met een bijzonder cadeau te komen voor de verjaardag van je vriendin is natuurlijk lastig. Al die tips om met een leuk verjaardagscadeau voor de dag te komen, maar je bent nog niet overtuigd? Wij helpen je graag verder om met een echt uniek cadeau te komen voor je vriendin. Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes kan jij op een unieke manier je vriendin feliciteren! Met dit cadeau laat jij zien de moeite te hebben genomen voor je vriendin. Plaats een leuke verjaardagsboodschap op je etiket of gebruik een grappige foto van de jarige om de lachers op je hand te krijgen. Hoe je je etiket ook maakt, met deze speciaalbiertjes geef jij een uniek cadeau die nergens anders te verkrijgen is. 

Een uniek relatie cadeau voor jou en je vriendin, persoonlijke biertjes voor jullie samen

Hoe kan je nou op een bijzondere manier laten zien hoe speciaal je vriendin voor jou is? Een kaartje met een bos bloemen heb je vast al keer aan gedacht, maar is het niet veel leuker om echt een keer creatief en origineel te zijn? Met gepersonaliseerde etiketten kan jij een speciale boodschap maken voor jouw vriendin. En het beste van dat alles, het zijn ook nog eens lekkere speciaalbiertjes die jullie samen kunnen drinken. Hoe romantisch is dat! Zo kan je op Valentijnsdag nou echt goed voor de dag komen! Gebruik een leuke foto van jullie samen of laat met een bijzondere boodschap weten hoe bijzonder ze voor jou is. Deze flesjes zullen een mooi plekje krijgen waar je ze altijd kunt zien. Jouw vriendin zal zeker weten blij worden van je gepersonaliseerde speciaalbiertjes. 

Gepersonaliseerde biertjes voor het feest van je vriendin

Binnenkort een feest van je vriendin en wil je iets bijzonders meebrengen? Wat is nou beter dan met speciaalbier te komen die je met eigen etiketten kunt laten leveren. Neem het spontaan mee voor op het feest of geef het als cadeau voor je vriendin zodat ze de speciaal biertjes later kan drinken. Alles is mogelijk! Plaats een hilarische foto van jouw vriendin of die van je vriendengroep om iedereen te kunnen laten lachen om jouw zelfgemaakte biertjes. Stel je etiket samen naar eigen wens en bestel ze gemakkelijk online.

Ga voor een origineel vriendschaps cadeau voor vriendinnen met persoonlijke speciaalbiertjes 

Je vriendinnen zijn natuurlijk heel belangrijk voor jou. Het is daarom ook niet nodig om weer op de volgende feestdag te wachten om je vriendinnen te kunnen verrassen met een origineel vriendschaps cadeau. Je kunt je vriendinnen ook gewoon even laten weten hoe belangrijk ze voor jou zijn. Dit kan je op een originele manier doen met de persoonlijke speciaalbiertjes met eigen etiket. Laat met een mooie boodschap weten hoe belangrijk jouw vriendinnen voor je zijn. Gebruik een groepsfoto van jullie allemaal om het etiket helemaal af te maken. Op deze unieke manier verras jij je vriendinnengroep op originele wijze. Geniet samen van jullie eigen gemaakte speciaalbiertjes! 

Uit welke soorten speciaalbiertjes kan ik kiezen? 

Je persoonlijke biertjes maak je gemakkelijk bij ons in de webshop. Daarbij kun je kiezen uit een variërend assortiment aan speciaalbiertjes. De soorten speciaalbier die wij aanbieden zijn: Blond, IPA, Tripel en Stout. Deze worden gemaakt door de brouwerijen Dutch Bargain, Raven Bone Hill en de Werf. Onze brouwerijen leveren de speciaal biertjes met hun eigen unieke smaak en karakter. Voor de echte verzamelaar zijn deze biertjes een echte aanrader. Tijdens het bestellen van jouw gepersonaliseerde biertjes kun je kiezen uit één soort bier, of je maakt een mixdoos van de verschillende soorten biertjes. De keuze is helemaal aan jou! Mocht je vragen hebben over het bestelproces of over onze biertjes? Neem gerust contact met ons op om je vragen te stellen.