Voor moeder

Een bijzonder cadeau voor je moeder, Verras haar met een gepersonaliseerd speciaalbiertje

Een écht bijzonder cadeau voor je moeder of schoonmoeder? Kies dan voor een persoonlijk biertje! Het beste Nederlandse speciaalbier, voorzien van een gepersonaliseerd etiket. Een mooie foto van jou en je moeder, een mooie tekst erop, of iets anders waar je moeder blij van word. Op deze manier verras je haar op jouw eigen manier. Je kan namelijk kiezen uit talloze speciaal bieren en designs of zelf een passend design ontwerpen. Houdt je moeder wel van een speciaal biertje op z’n tijd? Dan is dit het cadeau idee waar je haar mee gelukkig maakt.


Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Leuke cadeautjes voor je moeder kopen? kerstcadeau, verjaardagscadeau of zomaar tussendoor?

Opzoek naar een persoonlijk cadeau voor je mama, of je moeder op een originele manier verrassen? Kies dan voor een gepersonaliseerd biertje! Of je nou opzoek bent naar een verjaardagscadeau, een cadeau voor Moederdag, kerstcadeau of gewoon een cadeau zomaar tussendoor, een speciaalbier met eigen etiket doet het ongetwijfeld goed, ook voor de moeder die alles al heeft. Selecteer een bier naar keuze en upload je design, of kies een template. Zo simpel is het. Cheers!

Bier cadeau om samen met je moeder van te genieten

Een origineel cadeau om samen van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket?

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.