Voor moeder

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor moeder nodig? Verras mama met een bijzonder gepersonaliseerd speciaalbier cadeau

Ook al maak je het je moeder niet altijd even makkelijk, jouw moeder betekent natuurlijk alles voor jou. Omdat je mama zo speciaal is, verdient ze ook wel eens een verrassend en bijzonder cadeau. Voor jouw moeder hebben wij nog wel een goede cadeautip: Gepersonaliseerde speciaalbiertjes! Biertjes met eigen etiketten zijn uniek, persoonlijk en vooral heel erg origineel. Je maakt namelijk je eigen ontwerp etiketten. Hierdoor kan jij zelf de invulling geven aan wat er op het etiket moet staan. Dit kan een lieve boodschap, grappige foto of een leuke herinnering. Z’n creatief cadeau ziet niemand aankomen. Daarom zal dit cadeau jouw moeder volledig doen verrassen. 

Je moeder bijna jarig? Geef een origineel verjaardagscadeau met persoonlijke biertjes

Is je moeder bijna jarig, maar nog geen origineel verjaardagscadeau? Elk jaar maar hetzelfde geven is natuurlijk ook niet leuk. Dus wat is nou beter dan een origineel verjaardagscadeau voor je moeder? Maak je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes bij ons. Met jouw eigen ontwerp etiket kun jij een mixdoos aan speciaalbiertjes bestellen. Maak je etiket helemaal zoals je het zelf wilt. Je kunt je moeder op de meest creatieve manieren feliciteren voor haar verjaardag. Is dit nou een speciale leeftijd zoals 40 jaar, 50 jaar of 60 jaar? Laat dit terugkomen op het ontwerp van je eigen bieretiket. Dit cadeau ziet je moeder niet aankomen! Geniet samen tijdens de verjaardag van je moeder van je eigen gemaakt speciaalbiertjes. 

Gepersonaliseerd cadeau voor je moeder? Geef speciaalbier met eigen ontwerp etiket

Wil je je moeder een gepersonaliseerd cadeau geven? Wees origineel en bestel speciaalbier met je eigen ontwerp etiket. Laat een leuke boodschap achter, gebruik een bijzondere foto of breng leuke herinneringen naar boven met een uniek ontwerp. Omdat mama zo bijzonder voor je is wil jij dit met een bijzonder cadeau laten weten. En hoe makkelijk is dat nou eigenlijk? Maak je eigen ontwerp etiket, kies de speciaalbiertjes, bestel en lever je ontwerp etiket bij ons aan. Wij gaan voor je aan de slag zodat jij op tijd je eigen speciaalbiertjes geleverd hebt. Dan kan jij samen met je moeder genieten van je eigen biertjes! 

Je moeder bedanken? Verras je moeder met gepersonaliseerd bier met bijzondere boodschap 

Is het een keer tijd je moeder te bedanken voor iets? Je moeder is één van de belangrijkste personen uit jouw leven. Ze staat natuurlijk dag en nacht voor jou klaar. Daarom is het wel eens leuk om je moeder zomaar even te bedanken. Dat hoeft ook niet alleen maar op Moederdag te gebeuren, maar kan ook gewoon spontaan. Maar hoe doe je dat nou op een bijzondere manier? Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes kan jij op een creatieve manier je moeder bedanken voor iets wat zij heeft gedaan. Bedank je moeder voor iets wat ze heeft gedaan voor je, of laat haar gewoon even weten hoe bijzonder ze voor je is. Met dit cadeau verras jij je moeder volledig. Naast de lieve boodschap kunnen jullie ook samen genieten van een variërend pakket aan speciaalbier. Beter kan het niet! 

Welke soorten speciaalbier kan ik bestellen voor mijn moeder?

Bij ons in de shop kun je kiezen uit een variërend assortiment aan speciale biertjes. Onze brouwerijen Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill leveren de meeste unieke speciaalbieren die elke liefhebber moet hebben gehad. Kies één specifiek biertje of stel een mixdoos samen. Bij een mixdoos kun je zelf kiezen welke soorten bieren je wilt. Kies uit een lichte en verfrissende Blond of IPA, of ga voor een sterker Stout biertje. Meer van de Tripel? Ook die zijn te verkrijgen. Mocht je meer willen weten over onze biertjes of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.