Voor vader

Wat geef je je vader cadeau? Een biertje met eigen etiket, is het persoonlijke cadeau voor je vader

Het kan een moeilijke opgave zijn, een cadeau bedenken voor de vader die alles al heeft. Vaders kopen namelijk vaak zelf al wat ze nodig hebben, of juist precies voordat ze jarig zijn, hierdoor maken ze het jou lastig om met een leuk cadeau te komen. Heb je een origineel cadeau idee voor je vader nodig? Kies dan voor een persoonlijk biertje! Op deze manier verras je hem op jouw eigen manier. Je kan namelijk kiezen uit talloze speciaal bieren en designs, of zelf je design ontwerpen. Een ding is zeker, hier maak je je vader zeker gelukkig mee.

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Origineel cadeau om je vader mee te verassen!

Je vader of schoonvader op een écht unieke manier verassen? Kies dan voor een gepersonaliseerd biertje! Ideaal als verjaardagscadeau, Vaderdag cadeau of gewoon zomaar tussendoor, een speciaalbier met eigen etiket is een perfect cadeau voor elke papa. Kies een van onze verschillende bieren en upload je design, of kies een template. Zo simpel is het. Cheers!

Speciaalbier om samen met je vader van te genieten!

Een origineel cadeau om samen van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket?

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.