Voor vader

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Cadeau voor je vader? Verras papa met persoonlijk speciaalbier

Je vader is natuurlijk de rots in de branding voor jou. Iemand die je helpt met alle soorten klusjes en bij lastige beslissingen altijd het antwoord weet. Omdat je vader zo speciaal is voor jou verdient die wel een keer een leuk cadeau. Dit hoef je niet alleen te doen op zijn verjaardag, wanneer die met pensioen gaat, of wanneer het vaderdag, dit kan ook spontaan. Maar hoe verras je papa nou op een leuke en vooral originele manier? Met gepersonaliseerd speciaalbier kan je op je eigen manier invulling geven aan hoe de etiketten eruit komen te zien. Hoe leuk is dat! Laat met een bijzondere boodschap weten hoe speciaal je vader is, gebruik een grappige foto van papa en laat je creativiteit volledig kan met de mooiste designs en kleuren. Op deze manier kun jij je vader volledig verrassen. En het mooie van dit alles, jullie kunnen samen ook nog genieten van de lekkerste speciaalbiertjes. Daarom zal persoonlijk bier het cadeau zijn om dit keer aan je vader te geven. 

Het beste vader zoon of vader dochter cadeau? Gepersonaliseerd speciaalbier als verrassing voor je vader

Het geven van de verrassend cadeau aan je vader is vrij lastig. Je wilt hem graag zomaar verrassen, maar je weet niet hoe. Jij als zoon of dochter is het belangrijkste in zijn leven. Samen met jou wat leuks doen en kunnen genieten is wat je vader het meest blij maakt. Wat is dan beter dan gepersonaliseerd speciaalbier? Met eigen speciaalbiertjes kunnen jullie samen genieten van de verschillende soorten bier die wij leveren. Maak een creatief etiket voor op de biertjes om het helemaal top te maken. Een leuke van jullie samen zal je vader zeker waarderen. Maak het etiket helemaal zoals je zelf wilt, zodat jullie een fijne vader zoon of vader dochter dag hebben. Niets zal hem gelukkiger maken!

Bonuspapa verrassen met leuk cadeau? Geef je bonusvader speciaalbier met eigen etiketten 

Jij hebt natuurlijk de leukste bonuspapa die er is. Wat is dan leuker om je bonusvader een keer te verrassen met een bijzonder cadeau? Bestel daarom speciaalbier met eigen etiketten. Zo kan jij je bonusvader op een ludieke wijze verrassen. Dit kan zijn omdat hij iets voor je heeft gedaan, hij iets heeft bereikt of om je bonuspapa een bedankje te geven. Maak je eigen etiket met een spontane boodschap, een grappige foto van jullie of een leuke quote. Zo kan jij je bonusvader op je eigen manier in het zonnetje zetten. Niets zal hem gelukkiger maken dan een cadeau van jou waar jullie samen van kunnen genieten. 

Welke soorten speciaalbier kan ik aan mijn vader cadeau doen? 

Je vader is een echte bierliefhebber natuurlijk. Daarom wil je dat je vader speciaalbier krijgt die hij nog niet heeft gehad. Bij ons in de shop hebben wij de biertjes die je vader nog niet heeft geproefd. De brouwerijen de Werf, Dutch Bargain en Raven Bone Hill leveren de meest unieke biertjes, met ieder hun eigen smaak en karakter. Daarbij kun je kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Zo zit er voor iedere vader altijd een passend biertje bij. Je kunt tijdens het bestellen kiezen voor één specifiek biertje, maar het is ook mogelijk om een mixdoos van verschillende soorten biertjes samen te stellen. Op deze manier heb jij altijd een geschikt biertje voor jou en je vader. Succes verzekerd!