Moederdag

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Origineel Moederdag cadeau idee, persoonlijk biertje met eigen etiket

Elk jaar weer opzoek naar originele ideeën voor Moederdag, een leuk Moederdag cadeau verzinnen is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij het ideale cadeau voor je: een zelf gekozen biertje met een gepersonaliseerd etiket! Hiermee maak je haar Moederdag ongetwijfeld onvergetelijk.

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau met foto

Als je thuis wil komen met een leuk Moederdag cadeau, zit je hier op het goede adres. Maak je moeder blij met een gepersonaliseerd biertje. Een biertje naar keuze met welk etiket jij ook maar wil. Verras haar met een leuke foto van haar op een biertje, of kies een template uit. Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk. Wat je ook kiest, met een persoonlijk biertje zit je sowieso goed! Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk.  

Grappig & uniek cadeau voor Moederdag

Een origineel Moederdag cadeau om samen met je moeder van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.