Moederdag

Origineel Moederdag cadeau idee, persoonlijk biertje met eigen etiket

Elk jaar weer opzoek naar originele ideeën voor Moederdag, een leuk Moederdag cadeau verzinnen is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij het ideale cadeau voor je: een zelf gekozen biertje met een gepersonaliseerd etiket! Hiermee maak je haar Moederdag ongetwijfeld onvergetelijk

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau met foto

Als je thuis wil komen met een leuk Moederdag cadeau, zit je hier op het goede adres. Maak je moeder blij met een gepersonaliseerd biertje. Een biertje naar keuze met welk etiket jij ook maar wil. Verras haar met een leuke foto van haar op een biertje, of kies een template uit. Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk. Wat je ook kiest, met een persoonlijk biertje zit je sowieso goed! Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk.  

Grappig & uniek cadeau voor Moederdag

Een origineel Moederdag cadeau om samen met je moeder van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket?

Een speciaal biertje met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.