Moederdag


Origineel Moederdag cadeau idee, persoonlijk biertje met eigen etiket

Elk jaar weer opzoek naar originele ideeën voor Moederdag, een leuk Moederdag cadeau verzinnen is niet altijd even makkelijk. Daarom hebben wij het ideale cadeau voor je: een zelf gekozen biertje met een gepersonaliseerd etiket! Hiermee maak je haar Moederdag ongetwijfeld onvergetelijk.

Gepersonaliseerd Moederdag cadeau met foto

Als je thuis wil komen met een leuk Moederdag cadeau, zit je hier op het goede adres. Maak je moeder blij met een gepersonaliseerd biertje. Een biertje naar keuze met welk etiket jij ook maar wil. Verras haar met een leuke foto van haar op een biertje, of kies een template uit. Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk. Wat je ook kiest, met een persoonlijk biertje zit je sowieso goed! Laat je Moederdag cadeau bezorgen of gebruik de bieren als toevoeging bij je Moederdag geschenk.  

Grappig & uniek cadeau voor Moederdag

Een origineel Moederdag cadeau om samen met je moeder van te genieten, kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of maak je een keuze uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket? Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.