Bruiloft

Persoonlijk trouw cadeau: speciaalbier voor bij je bruiloft

Wat voor cadeau geef je een bruidspaar op hun trouwdag? Het liefst wil je natuurlijk een origineel huwelijkscadeau geven waarmee je het bruidspaar positief mee verrast. Laten wij hier nou eens het bruiloft cadeau idee voor hebben: een persoonlijkbiertje, speciaalbier met een eigen bieretiket! Creëer je eigen etiket, zodat je zeker weet dat jouw cadeau uniek is, en kies uit ons aanbod van verschillende speciaal bieren met eigen etiket. Ideaal om te combineren met andere cadeaus of leuk voor erbij als kleinigheidje wanneer je geld wilt geven.Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.


Bruiloft organiseren? Maak van je trouwdag een onvergetelijke dag met onze bruiloft speciaalbieren

Op je trouwdag zijn alle details belangrijk. Je wilt er een perfecte dag van maken waar je je hele leven met een lach naar terug kan kijken. Kies je voor bieren op je trouwdag? Hoe vet zou het dan zijn als jij hier een eigen design aan kunt toevoegen, helemaal in style van je bruiloft of met een leuke foto van het trouwpaar. 

50 jaar getrouwd? Vier de gouden bruiloft met een gepersonaliseerd cadeau, een foto cadeau op onze speciaalbieren

Een uniek cadeau om jouw bruiloft nog onvergetelijker te maken, een gepersonaliseerd biertje. Kies het lekkerste bier, en voeg hier je eigen bieretiket aan toe, zo bepaal je zelf hoe je biertje eruit ziet. Kies bijvoorbeeld voor een foto cadeau. Ideaal om zowel jezelf als je gasten te voorzien van niet alleen een mooi, maar ook een lekker aandenken. Proost!

Wat geef je aan mensen die trouwen? Verras het bruidspaar met een gepersonaliseerd huwelijkscadeau!

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket.

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een persoonlijk cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.