Kampioen

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Kampioen geworden? Vier het kampioenschap met je eigen ontworpen bieretiketten!

Zijn jullie, of is er iemand in je omgeving kampioen geworden? Dat moet gevierd worden! Het gebeurd waarschijnlijk niet heel vaak, dus het is tijd om uit te pakken! Maar wat geef je nou aan een kersverse kampioen? Dat zijn speciaalbiertjes met je eigen ontwerp etiket. Ontwerp je eigen etiket en wij zorgen ervoor dat deze op het door jou gekozen biertje komt. Zo kun je een foto of logo plaatsen op je biertje of iets anders wat hen herinnert aan deze mooie prestatie. Met dit bier cadeau kan de kampioen heerlijk genieten of nog even net iets langer doorfeesten! 

Hoe organiseer je een geslaagd kampioensfeest? Gepersonaliseerde bieren als cadeau voor het kampioenschap

Hoe organiseer je een goed kampioensfeest? Hier komt natuurlijk heel veel bij kijken. Je moet een goede locatie hebben, de juiste mensen moeten een leuke uitnodiging hebben ontvangen en zo kun je nog wel even doorgaan. Een ander belangrijk punt, waar wij bij komen helpen is het bier. Op een kampioensfeest kan het bier natuurlijk niet ontbreken! We kunnen ons wel voorstellen dat je niet een heel feest aan de speciaalbiertjes zult gaan, maar hoe leuk zou het zijn om je feest af te trappen met een gepersonaliseerd speciaalbier ter ere van het kampioenschap of geef je gasten een biertje mee ter herinnering van deze toffe gebeurtenis. Met onze persoonlijke biertjes zorg jij ervoor dat dit kampioenschap nooit meer vergeten gaat worden! 

Voetbal kampioen geworden met je team? Verras je elftal of je coach met een persoonlijkbiertje

Is je team kampioen geworden met voetbal? Na een zwaarbevochten seizoen verdien je dan wel een lekker speciaalbiertje! Geef elke speler een gepersonaliseerd speciaalbier als cadeau voor hun inzet gedurende het hele seizoen. Zo verras je je voetbalteam op een creatieve manier en wordt het voetbalkampioenschap goed gevierd. Zet je trainer extra in het zonnetje door de goede prestaties die jullie als team hebben geleverd. Er is geen betere afsluiter dan met het volledige team te genieten van je eigen samengestelde speciaalbiertjes!

Als je op tennis, hockey of welke sport je dan ook beoefent kampioen bent geworden kun je onze speciaalbieren natuurlijk ook gebruiken! Een persoonlijk biertje is een geschikt cadeau voor elke situatie en alle momenten!

Ben je opzoek naar ideeën om het kampioenschap te vieren? Ga voor unieke persoonlijke biertjes!

Een winnaar zijn kan meerdere betekenissen hebben. Als je kampioen wordt ben je natuurlijk een winnaar. Maar je kunt ook een winnaar zijn van bijvoorbeeld een pubquiz en een doel wat je behaald hebt. Ook dan verdien je wel een leuke prijs en ook dan is een persoonlijkbiertje een super tof cadeau om te geven! Je hebt bij persoonlijk biertje de keuze uit verschillende speciaalbieren van verschillende brouwerijen. Wij zorgen ervoor dat ons assortiment bestaat uit unieke en vooral lekkere bieren van verschillende brouwerijen. Zo heb je niet alleen een goed uitziend biertje maar ook nog eens eentje met een heerlijke smaak!