Kampioen

Kampioensfeest vieren met je team; proost op het kampioenschap met je eigen kampioenen bier!

Kampioen, dat moet gevierd worden! Trakteer jezelf en je team op een lekker speciaalbiertje met je eigen etiket. Maak gebruik van een van onze templates of ontwerp je eigen design. Geef je team een cadeau voor het kampioenschap, laat ze tijdens het kampioensfeest genieten van een heerlijk speciaalbiertje met een uniek design met daarop bijvoorbeeld jullie clublogo of teamfoto.

Maak van speciaalbier een éxtra speciaal cadeau. Bestel hier per doos van 12 flesjes heerlijk speciaalbier met je eigen, unieke, zelf ontworpen etiket. Van een unieke felicitatie tot een persoonlijk geschenk voor je gasten. Met onze online ontwerp-tool geef je een persoonlijke draai aan onze ontwerpen of ontwerp je volledig een eigen etiket.

Een kampioen cadeau, voor de grote toppers

Een origineel cadeau voor een kersverse kampioen, die vind je niet zomaar. Toch hebben wij de perfecte oplossing voor je, een gepersonaliseerd biertje! Een echt kampioen cadeau. Kies een heerlijk speciaalbier uit en upload vervolgens je eigen design, of kies een van onze templates. Een persoonlijk biertje, dit is de ultieme prijs voor iedere kampioen! 

Persoonlijk biertje, uniek cadeau voor elk moment

Je voetbal kampioenschap, tennis kampioenschap of welk kampioenschap dan ook, vastleggen met exclusieve bieren. Zo proost je samen met je team op een top prestatie en heb je naast een trofee een levende herinnering van dit mooie feest, waar je zo hard voor hebt gevochten!

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket.

Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Aan wie geef jij een speciaal cadeau?

Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.