Oud & nieuw

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Oud & nieuw bijzonder vieren? Vier oudjaarsdag met gepersonaliseerde biertjes om het jaar goed af te sluiten!

Het einde van het jaar is in zicht. Kerst is net voorbij, maar dat betekent niet dat de feestjes voorbij zijn. Tijdens oud & nieuw sluiten we dit afgelopen jaar weer goed af. De hele dag door gezellig met vrienden en familie oudjaarsdag vieren. Dit kan met verschillende activiteiten zoals feestjes in de kroeg, carbid schieten, of zelf je eigen feest te organiseren. Tijdens deze gelegenheden zul je vast wel een lekker biertje lusten. Dit kan een normaal biertje zijn, maar het kan ook anders! Namelijk met de speciaalbiertjes van Persoonlijk Biertje. Bij Persoonlijk Biertje is het mogelijk om je eigen ontwerp bieretiketten te maken voor op jouw uitgekozen bier. Zo kun je dus zelf bepalen hoe jouw eigen bier eruit komt te zien. Dit kan bijvoorbeeld met een leuke boodschap en grappige foto’s. Vier oudjaarsdag met vrienden en familie daarom met gepersonaliseerde biertjes om het jaar goed af te sluiten.

Het meest originele cadeau tijdens oud en nieuw: Bier met eigen ontwerp etiket!

Wil je een origineel cadeau voor iemand tijdens oud & nieuw? Ga dan voor bier met je eigen ontwerp etiket. Je kunt met je eigen ontwerp etiket zelf bepalen hoe jouw bier eruit komt te zien. Ga je bijvoorbeeld naar een feestje van een goede vriend of vriendin? Dan regel jij voor hem of haar originele speciaalbiertjes met een eigen ontwerp etiket voor het feest. Vier daarom met z’n allen oudjaarsdag op een originele manier met gepersonaliseerde biertjes.

Oud & nieuw vieren op werk? Bestel gepersonaliseerde biertjes om oud & nieuw te vieren met je collega’s!

Wil je met je collega’s het jaar op een leuke manier afsluiten? Tijdens een oudejaarsborrel heb je de juiste drankjes en snacks. Een biertje is daarbij altijd aanwezig. Dit kan een normaal biertje zijn uit de supermarkt, maar hoe leuk zou het zijn om je eigen unieke speciaalbiertjes te hebben tijdens jullie oudejaarsborrel op werk? Bij Persoonlijk Biertje maak je je eigen ontwerp bieretiketten voor op jouw uitgekozen bieren. Gebruik leuke teksten en foto’s om je etiket te maken en je collega’s een fijne jaarwisseling te wensen. Lever je ontwerp aan bij ons in de editor en wij gaan voor je aan de slag. Kies daarbij welke soorten bier jij wilt voor jouw bestelling. Dit kan één specifiek soort bier zijn zoals BlondIPATripel of Stout, maar het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen van verschillende soorten bier. Zo weet je zeker dat er altijd een geschikt bij zit.

Wens je klanten of relaties een fijne jaarwisseling met gepersonaliseerde bieren

Naast het maken van gepersonaliseerde biertjes voor je eigen personeel, is het ook een optie dit als eindejaarsgeschenk te geven aan klanten of relaties. Met een creatief eindejaarsgeschenk verras je je contacten op unieke wijze die ze niet zullen verwachten. Bedank ze met de relatiegeschenk voor de fijne samenwerking van afgelopen jaar, wens ze een fijne jaarwisseling, of kijk samen uit naar een nog langere samenwerking. Alles is mogelijk met gepersonaliseerde biertjes. Wacht daarom niet langer en bestel vandaag nog je zakelijke geschenk voor jouw klanten en relaties.