Oud & nieuw

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Oud & nieuw vieren met unieke nieuwjaarscadeaus voor jouw familie of vrienden

Tijdens oud en nieuw je vrienden, familie of geliefde verrassen met originele nieuwjaarsgeschenken? Dit kan mooi met een persoonlijk biertje. Een eigen gekozen bier met een etiket die door jou samengesteld is. Perfect voor een nieuwjaarswens of een goed voornemen. En tijdens oud en nieuw je unieke biertje drinken, dat is toch wel een unieke ervaring. Cheers!

Onvergetelijk nieuwjaarsfeest of nieuwjaarsborrel organiseren? Dan kunnen onze persoonlijke biertjes niet missen!

Wat te doen met oud en nieuw? Ga het nieuwjaarsfeest vieren met onze speciale biertjes! Of verras je naasten met een wel heel origineel nieuwjaarscadeau om het nieuwe jaar knallend van start te gaan. Kies voor een onvergetelijke ervaring met onze persoonlijke bieren. Een persoonlijk biertje is dé manier om met oud en nieuw een speciaal cadeau te geven.

Persoonlijk biertje, uniek cadeau voor elk moment

Kies voor een mixdoos van speciaal bier om verschillende biertjes tegelijk te bestellen. Of Kies uit één van onze speciaal bieren met eigen etiket. Een speciaal bier met een persoonlijk etiket, een ideaal cadeau voor elk moment. Wil je meer weten over de herkomst van de bieren? Neem een kijkje bij de verschillende speciaal bierbrouwerijen.