BruiloftJolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Persoonlijk cadeau voor bij een bruiloft: speciaalbier met eigen etiket

Wat voor cadeau geef je een bruidspaar op hun trouwdag? Het liefst wil je natuurlijk een origineel huwelijkscadeau geven waarmee je het bruidspaar positief mee verrast. Laten wij hier nou eens het bruiloft cadeau idee voor hebben: een persoonlijkbiertje, speciaalbier met een eigen bieretiket! Creëer je eigen etiket, zodat je zeker weet dat jouw cadeau uniek is, en kies uit ons aanbod van diverse speciaalbieren met eigen etiket. Ideaal om te combineren met andere cadeaus of leuk voor erbij als kleinigheidje wanneer je geld wilt geven.

Ben je opzoek naar een gepersonaliseerd trouwcadeau? Design zelf je etiket voor onze speciaalbieren

Speciaalbieren doen het altijd goed als cadeau, vooral als je hier een persoonlijke tint aan kunt meegeven! Design je eigen bieretiketten en kies uit onze diverse speciaalbieren. Denk bij het design van de bieretiketten aan een aantal leuke foto’s, spreuken of namen. Je kan alle kanten op! In onze design-tool ontwerp je van begin tot eind jouw etiket! Wij drukken het, plakken het op de speciaalbieren en sturen ze jou kant op. Zo heb jij het perfecte cadeau voor hem of voor haar bij de bruiloft.  

Welk bier drink je bij je bruiloft? 

Op je trouwdag zijn alle details belangrijk. Je wilt er een perfecte dag van maken waar je je hele leven met een lach naar terug kan kijken. Kies je voor bieren op je trouwdag? Hoe vet zou het dan zijn als jij hier een eigen design aan kunt toevoegen, helemaal in stijl van je bruiloft of met een leuke foto van het trouwpaar. 

Enkele speciaalbieren zijn perfect voor trouwerijen. Zo heb je de Imperial Zeeuws blond, dit biertje hebben wij al op meer trouwfeesten gezien en het was een groot succes! Ben je opzoek naar een wat lichter biertje? Dan is de Seawise Weizen erg geschikt! Natuurlijk zal het voor een iedere weer anders zijn dus neem vooral een kijkje naar al onze bieren

50 jaar getrouwd! Vier de gouden bruiloft met persoonlijke bierflessen

Ben je zelf 50 jaar getrouwd? Of wil je iemand verrassen? In beide situaties zit je hier goed! Onze speciaalbieren zijn het cadeau voor een leuke gelegenheid zoals een gouden bruiloft. Je kunt er namelijk alle kanten mee op. Ontwerp je eigen etiket en kies een van onze speciaalbieren.