Jubileum

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Jubileum cadeau voor bedrijf nodig? Geef een origineel persoonlijk bierpakket als bedrijfscadeau!

Op zoek naar een origineel jubileum cadeau voor bedrijven? Bij Persoonlijkbiertje hebben wij een passend geschenk om jullie jubileum te vieren! Vier jullie jubileum op een bijzondere manier met gepersonaliseerde biertjes. Is het voor het 10 jarig, 25 jarig of misschien wel 100 jarig bestaan van het bedrijf, met gepersonaliseerde speciaalbiertjes zorg jij voor het geschikte bedrijfscadeau. Je hebt de keuze uit veel verschillende speciaalbiertjes. Ga voor een bepaald soort, of maak een mixdoos van jouw favoriete smaken. Zo heb jij altijd voor iedereen een geschikt speciaalbiertje. Alles is mogelijk! Maak jouw eigen ontwerp etiket en bestel vandaag nog jouw eigen gepersonaliseerde biertjes.

Cadeau nodig voor een bedrijfsopening? Geef gepersonaliseerd bier als openingscadeau!

Wil je iemand verrassen met een cadeau voor de opening van zijn of haar kantoor? Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes heb jij een uniek openingscadeau voor bedrijven. Maak een leuk ontwerp die passend is bij de persoon of het nieuwe bedrijf, waardoor de verrassing alleen maar leuker wordt. En het leuke is dat jullie er ook meteen van kunnen genieten met z’n allen. Zo heb jij een top cadeau waar iedereen samen van kan genieten. 

Een origineel bedrijfscadeau nodig? Geef een jubileum cadeau met logo als cadeau

Je wilt dat jouw etiket een origineel ontwerp heeft. Maar hoe maak je een uniek ontwerp? Voor het maken van een goed ontwerp kun je denken aan het toepassen van het logo en de kleuren van het bedrijf. Voor zowel een te vieren jubileum als openingscadeau is het geven van persoonlijk bier als geschenk ideaal. 

Bestel jouw gepersonaliseerde biertjes bij Persoonlijkbiertje 

Inmiddels overtuigd geraakt? Bestel van vandaag nog jouw gepersonaliseerde biertjes met eigen ontwerp. Kom goed voor de dag tijdens het jubileum of de opening van een nieuw bedrijf. Stel jouw eigen bierpakket samen vanaf 12 stuks. Kies voor één type speciaalbier, of stel je eigen mixdoos samen. Hierbij kun je kiezen tussen blond, IPA, tripel of stout bier. Onze brouwerijen leveren de lekkerste speciaalbieren die jij nog niet zal hebben gehad!