25 Jaar Getrouwd

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor 25 jaar getrouwd stel nodig? Geef een speciaalbierpakket met eigen ontwerp etiketten!

Wat geef je een 25 jaar getrouwd stel als origineel cadeau? Bij Persoonlijkbiertje hebben wij een passend cadeau voor jou. Maak je eigen ontwerp bieretiketten en bestel je eigen gepersonaliseerde biertjes. Gebruik leuke foto’s en herinneringen van het 25 jarig getrouwde stel om zo een uniek ontwerp te hebben voor jouw etiketten. Ga voor een mooie emotionele boodschap, of maak ze aan het lachen met je eigen ontwerp. Zo zal het 25-jarig getrouwde stel super verrast zijn met jouw originele cadeau!

Vrienden van je 25 jaar getrouwd? Ontwerp een gepersonaliseerd speciaalbier als cadeau

Zijn goede vrienden van jou een stel die binnenkort 25 jaar getrouwd zijn? Geef een origineel cadeau met jouw vrienden en geef het 25-jarig getrouwde stel een gepersonaliseerd bierpakket. Want hoe leuk zou het zijn om samen met jouw vrienden, en het zilveren huwelijk stel, jullie eigen speciaal bier te drinken! Je hebt thuis vast nog genoeg leuke foto’s van vroeger liggen om een leuk eigen ontwerp bieretiket te maken. Dus waar wacht je nog op? Maak je eigen ontwerp bieretiket en bestel jouw eigen gepersonaliseerde biertjes!

Een origineel zilveren huwelijk cadeau? Ga voor persoonlijke speciaalbiertjes met eigen etiketten

Komt er een zilveren huwelijk aan, en heb je nog geen origineel cadeau? Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes heb jij een uniek cadeau voor het zilveren huwelijks stel! Met je ontwerp kun je alle kanten op. Zet een mooie boodschap op je etiket, of krijg de lachers op je hand met een leuke foto. Het maakt niet uit hoe jij je ontwerp etiket maakt, het belangrijkste is dat jullie uiteindelijk samen van de lekkerste speciaalbiertjes kunnen genieten. 

Naast het zilveren huwelijk zijn er nog meer mijlpalen om te vieren. Zo kunnen we al denken aan de bruiloft zelf, waarbij je met persoonlijk bier een leuk en lekker drankje kan hebben met je gasten. Ook mijlpalen zoals het 12,5 jaar getrouwd of 50 jaar getrouwd zijn is een moment om het met persoonlijk bier te kunnen vieren. Ga daarom voor het vieren van een huwelijks mijlpaal voor de biertjes van Persoonlijk Biertje.

Wat geef je bij een 25-jarig huwelijk cadeau? Gepersonaliseerd bier!

Wat moet je iemand geven die 25 jaar getrouwd is? Originele cadeau’s verzinnen is en blijft een lastig iets.Maar bij Persoonlijkbiertje hebben wij voor jou een echt origineel cadeau dat niemand ziet aankomen. Bij ons kun je namelijk een doos met speciaal biertjes bestellen met jouw eigen ontwerp etiket. Hoe vet is dat! Kies helemaal zelf hoe jij jouw etiket wilt ontwerpen en zie hem binnen afzienbare tijd op je eigen speciaalbiertjes staan. Kies uit één van de bieren blondIPAtripel of stout. Je kunt ook een mixdoos samenstellen met allemaal verschillende biertjes van de beste brouwerijen. De keuze is aan jou. Wil je het meest originele 25-jarig huwelijkscadeau? Ga voor speciaalbiertjes met eigen etiket!