18 jaar verjaardag

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Het beste cadeau voor iemand die 18 wordt? Gepersonaliseerde biertjes als cadeau voor je zoon!

Wat is het beste cadeau om te geven voor iemand die binnen 18 jaar wordt? Vanaf deze magische leeftijd is het natuurlijk mogelijk om eindelijk een biertje te mogen drinken. En wat is leuker dan je eigen gepersonaliseerde bier te krijgen op je 18de verjaardag? Precies, niks! Daarom kun jij als uniek cadeau persoonlijke biertjes geven met eigen etiket. Gebruik een leuke foto met tekst om de verrassing zo goed mogelijk over te laten komen. Zo kunnen jullie met zijn allen genieten van jullie eigen persoonlijke biertjes. 

Wat is een origineel cadeau te geven voor iemands 18 jarige verjaardag in 2023?

Hoe kan je in 2023 nog met een origineel cadeau komen voor iemand zijn 18de verjaardag? Dat is heel lastig, maar wij hebben voor jou het origineelste cadeau om te geven aan iemand van 2023. Geef gepersonaliseerd bier als origineel cadeau voor iemand die 18 wordt. Want hoe leuk is het om samen van de lekkerste speciaalbieren te genieten die jij helemaal zelf hebt ontworpen. Voor iemand die 18 jaar gaat worden is dit het perfecte cadeau om te geven. Stel je eigen mixdoos samen en geniet optimaal van de 18de verjaardag van je zoon of dochter. 

Wat is een leuk verjaardagscadeau voor iemand die 18 jaar wordt? Ga voor bier als grappig cadeau voor iemand van 18!

Iemand op een leuke en grappige manier verrassen op zijn of haar 18de verjaardag? Dat kan met gepersonaliseerd speciaalbier met eigen etiket. Op deze manier kun je een grappige boodschap plaatsen op het etiket. Zo kun je op een leuke manier iemand feliciteren op zijn of haar 18de verjaardag. Dat kan je doen door middel van het plaatsen van een leuke foto, het gebruiken van een leuke tekst of een mooie combinatie van deze twee. Je bepaalt uiteindelijk zelf hoe het etiket eruit komt te zien. Dat maakt dit cadeau zo leuk en origineel. Je mag je eigen creativiteit gebruiken in het maken van je cadeau. 

Bestel gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor je zoon zijn 18de verjaardag

Overtuigd geraakt om gepersonaliseerde speciaalbiertjes te kopen voor je zoon zijn 18de verjaardag? Bestel dan vandaag nog je eigen speciaalbieren met eigen etiket bij Persoonlijkbiertje voor hem of voor haar. Je maakt je eigen ontwerp, levert deze aan bij ons in de editor en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 5 tot 10 werkdagen je eigen speciaalbiertjes binnen voor je zoon zijn 18de verjaardag. Je kunt hierbij kiezen uit vier verschillende soorten bier: BlondIPATripel en Stout. Ook is het mogelijk om een mixdoos te maken van deze 4 verschillende soorten bier van de beste brouwerijen. Zo zorg jij ervoor dat er altijd wat lekkers bij zit.