Geslaagd

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Wat geef je iemand als die geslaagd is? Verras de geslaagde met gepersonaliseerde speciaalbiertjes!

Iemand die op het punt staat om te slagen heeft natuurlijk een speciaal geslaagd cadeau nodig. Maar wat is tegenwoordig nou het beste cadeau om iemand te geven die binnenkort geslaagd is? Met gepersonaliseerde biertjes kun jij op een creatieve manier iemand verrassen met zijn of haar slagen. Je kunt dit doen door een leuke ‘’geslaagd’’ boodschap op het etiket te zetten, maar ook door het gebruik van afbeeldingen. Maak daarom je eigen unieke design etiket en wij bedrukken deze voor jou op onze heerlijke speciaalbiertjes! 

Iemand geslaagd voor zijn of haar examen? Het perfecte geslaagd cadeau voor mannen en vrouwen zijn persoonlijke biertjes!

Is iemand geslaagd voor zijn of haar examen en wil je deze persoon op een originele manier verrassen? Met persoonlijke biertjes heb jij een uniek cadeau dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Door het maken van je eigen ontwerp etiket kun jij op geheel eigen manier invulling geven aan hoe jouw speciaalbiertjes eruit komen te zien. Zo kun jij op je eigen manier iemand verrassen voor zijn of haar examen! Dit kan door middel van het gebruik van grappige foto’s, maar ook leuke teksten zijn een goed idee! Je kunt je eigen creativiteit lekker laten gaan tijdens het ontwerpen van jouw eigen bieretiketten. 

Hoe verras je iemand die geslaagd is? Geef bier met eigen etiket als verrassend cadeau!

Hoe kun je nou op een originele manier iemand verrassen wanneer hij of zij is geslaagd? Bier met eigen etiket zorgt voor een uniek en verrassend cadeau voor iemand die geslaagd is. Je kunt namelijk je eigen bieretiket samenstellen. Zo kun jij met eigen afbeeldingen en teksten ervoor zorgen dat jouw cadeau een succes wordt voor iedereen. Stel je eigen mixdoos samen, zodat je zeker weet dat er altijd een lekker biertje tussen zit. Vier samen het geslaagd zijn van hem of haar met je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes!

Wat is het meest originele slagings cadeau van 2023? Dat zijn gepersonaliseerde speciaalbiertjes!

Op zoek naar het meest originele slagings cadeau om te geven in 2023? Ga dan voor gepersonaliseerde speciaalbiertjes om hem of haar te verrassen voor haar slagen! Want wat is nou origineler dan het geven van je eigen unieke speciaalbiertjes. Met je eigen ontwerp etiket zorg jij ervoor dat je unieke biertjes in huis hebt die nergens anders te verkrijgen zijn. Geef het als cadeau of geniet samen van je zelf uitgekozen biertjes. Zo heb jij het slagings cadeau van 2023 of iemand te verrassen.

Bestel je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor iemand die geslaagd is

Overtuigd om voor dit unieke cadeau te gaan? Bestel vandaag dan nog je eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes voor iemand die geslaagd is. Maak je eigen ontwerp bieretiket, lever deze bij ons aan in de editor en begin met bestellen van je eigen doos speciaalbiertjes. Je kunt daarbij kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Daarnaast kun je ook gaan voor een mixdoos. Hierbij stel je zelf de verschillende hoeveelheden speciaalbiertjes samen. Onze speciaalbiertjes worden gebrouwen door onze favoriete brouwerijen Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Ga voor unieke speciaalbiertjes die je een keer geproefd moet hebben!