Relatiegeschenk

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Een origineel relatiegeschenk nodig? Bedruk gepersonaliseerde biertjes als uniek relatiegeschenk!

Een relatiegeschenk is een goede manier om je dankbaarheid te tonen aan je partners of klanten. Daarom wil jij een fijne indruk achterlaten bij je partners of klanten. Maar wat is in 2023 nou een origineel relatiegeschenk om te geven? Dat zijn gepersonaliseerde speciaalbiertjes met eigen etiket. Maak een creatief ontwerp etiket met je eigen boodschap richting jouw partners of klanten. Dit kan zijn dat je ze wilt bedanken, of wanneer je ze wilt feliciteren met een prestatie of jubileum. Het mooie van een eigen etiket maken is dat je volledig zelf kan beslissen hoe jouw etiket eruit komt te zien. Wees daarom zo creatief mogelijk in het benaderen van jouw klanten en partners. Geen uitdaging is te groot!

Relatiegeschenken bedrukken? Bestel een origineel relatiegeschenk voor zakelijke klanten

Wil je originele relatiegeschenken laten bedrukken? Bij Persoonlijkbiertje is het mogelijk om vanaf 12 speciaalbiertjes een relatiegeschenk samen te stellen. Deze 12 speciaalbiertjes kun je volledig zelf samenstellen door middel van onze mixdoos. Hierbij kun je kiezen uit de smaken BlondIPATripel en Stout. Zo kun je volledig zelf beslissen welke biertjes jij als relatiegeschenk wilt geven aan jouw partner of klant. Doe dit samen met een eigen gemaakt etiket, om zo het perfecte bedrijfscadeau te hebben voor zakelijke klanten. 

Een origineel idee nodig als relatiegeschenk? Ga voor persoonlijke biertjes als bedrijfscadeau

Wat is tegenwoordig een origineel idee om te geven als relatiegeschenk? Een relatiegeschenk kan verschillende doeleinden hebben. Het kan naast het verbeteren of onderhouden van een goede relatie ook werken als marketingmiddel. Voor welk doeleinde je een relatiegeschenk wilt gebruiken, bij Persoonlijkbiertje kun je er zelf boodschap aan geven. Lever je ontwerp etiket bij ons aan en wij gaan voor je aan de slag. Zo heb jij binnen 7 werkdagen jouw unieke relatiegeschenk. 

Bestel speciaalbiertjes met eigen etiket als relatiegeschenk

Overtuigd om speciaalbiertjes met eigen etiket te bestellen als relatiegeschenk? Bestel dan vandaag gepersonaliseerde biertjes als bedrijfscadeau voor jouw partners of klanten. Maak je eigen ontwerp etiket, plaats je bestelling, stel je eigen mixdoos samen en rond je bestelling af. Nadat je ontwerp door onze check is gekomen gaan wij beginnen met het bedrukken van jouw eigen speciaalbiertjes. Binnen 7 werkdagen heb je je bestelling binnen.