Pannenbier

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

Wat betekent Pannenbier?

Pannenbier is een term die verwijst naar een traditie waarbij wordt gevierd dat het hoogste punt bij de bouw is bereikt. Vanaf nu kan de eerste dakpan worden gelegd. Tijdens Pannenbier wordt er vaak een viering gehouden waarbij de bouwers van de projectleider of eigenaar van het huis bier als cadeau krijgen. Deze worden dan samen genuttigd. Dit versterkt uiteindelijk het gevoel van gemeenschap tussen de bouwers en projectleiders. 

Hoogste punt van de bouw bereikt? Vier het met gepersonaliseerde speciaalbieren voor Pannenbier

Nu je weet wat Pannenbier inhoudt en je inspiratie hebt kunnen opdoen voor een geschikt cadeau, is het tijd om het cadeau te bestellen. Bij Persoonlijk Biertje is het mogelijk om een gepersonaliseerd biercadeau te geven tijdens Pannenbier. Waar normaal een gewoon biertje wordt gegeven, is het bij Persoonlijk Biertje zo dat je een doos met speciaalbier besteld. Het unieke van dit is dat het met je eigen ontwerpen bieretiket is. Zo kun jij zelf de boodschap bepalen die op het etiket komt. Of te wel, met de biertjes van Persoonlijk Biertje zorg jij voor een uniek cadeau met eigen boodschap tijdens Pannenbier!

Persoonlijke biertjes zijn geschikt voor diverse soorten doeleinden en momenten. Is er binnenkort iemand jarig, een bruiloft of is er iemand geslaagd? Met gepersonaliseerde biertjes heb jij een uniek cadeau waarbij jij de boodschap zelf kunt bepalen. Zo kun je dus per gelegenheid het cadeau helemaal personaliseren. Daarom is gepersonaliseerd bier het meest geschikte cadeau om iemand te verrassen.

Wat kun je verder cadeau geven tijdens Pannenbier?

Tijdens Pannenbier is het gebruikelijk om cadeaus te geven aan de bouwvakkers wanneer zij het hoogste punt bereiken tijdens de bouw. De keuze van cadeaus kan variëren. Zo kan de eigenaar of projectleider zelf bepalen wat het cadeau wordt. Dit kan ook verschillen per regio, waar de gebruiken anders kunnen zijn tijdens Pannenbier. Hier zijn enkele ideeën voor cadeaus die jij kunt geven tijdens Pannenbier:

  • Bier: De naam zegt het al: ‘’Pannenbier’’. Het voornaamste cadeau wat wordt gegeven is bier. Het is hierbij gebruikelijk om verschillende soorten bier te geven, in de vorm van een mixdoos. Dit kan normaal bier zijn, maar je kunt ook uit verschillende soorten speciaalbier kiezen zoals, blond of stout. 
  • Gepersonaliseerde cadeaus: Met gepersonaliseerde cadeaus kun je een leuke persoonlijke boodschap achterlaten bij de bouwers. Dit om ze al te bedanken voor het eerste resultaat wat er staat, of ze te blijven stimuleren om de bouw tot een succes te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van gepersonaliseerde bieretiketten. Deze kan je zelf ontwerpen, waardoor je met je eigen boodschap een uniek product kunt geven. 
  • Cadeaubon: Met cadeaubonnen geef je de ontvanger van het cadeau de vrijheid om zelf wat leuks te kopen. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen interesses en behoeftes. Vandaar dat cadeaubonnen als cadeau bij Pannenbier een geschikt alternatief is. 
  • Gereedschap: Bouwvakkers zijn echte vakmannen. Grote kans dat ze in hun vrije tijd ook bezig zijn met klussen. Daarom kan het een leuk idee zijn om gereedschap te geven als cadeau. 
  • Lunchbox: Bouwvakkers nemen elke dag trouw hun eigen lunch vanuit huis mee. Met een duurzame lunchbox met meerdere compartimenten zorg jij ervoor dat de bouwvakkers meerdere soorten etenswaren mee kunnen nemen naar de bouwplaats. Een uniek cadeau!

Het voornaamste wat gekozen wordt tijdens Pannenbier, is het kopen van bier. Dit wordt namelijk meteen gedronken tijdens het moment zelf, zodat het een echte viering is. Zo heb je voor hem of voor haar een cadeau om samen Pannenbier te vieren.