1 jaar samen

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

1 jaar samen? Geef een bierpakket met eigen ontworpen etiket als cadeau

Het eerste jaar van jullie relatie wil je op een bijzondere manier vieren. Jullie hebben al veel leuke tijden achter de rug, en kijken het liefst zo ver mogelijk vooruit. Voor dit eerste jubileum wil je natuurlijk een bijzonder cadeau geven aan hem of haar. Maar wat is nou een origineel en uniek cadeau idee om te geven voor een 1-jarige relatie? Met een persoonlijk cadeau kun jij zelf een boodschap bepalen die je wilt delen met je vriend of vriendin. Bij Persoonlijk Biertje hebben wij voor jou de mogelijkheid om een bierpakket te bestellen met eigen ontworpen etiket. Met dit unieke cadeau verras jij jouw vriend of vriendin echt! Nog leuker is dat jullie samen kunnen genieten van je zelf uitgekozen soorten speciaalbier. Hoe vet is dat! Bestel daarom om jullie 1-jarige relatie te vieren met een gepersonaliseerd bierpakket. 

Vier jullie 1 jaar samen met gepersonaliseerd bier

Hoe vier je op een unieke manier jullie 1-jarige relatie? Deze eerste mijlpaal wil je toch bijzonder vieren met elkaar. Met gepersonaliseerd bier kun jij dit op een originele manier doen. Met dit bier cadeau maak jij zelf het etiket dat op het bier geplaatst gaat worden. Zo bepaal jij de boodschap die je wilt overbrengen. Gebruik leuke foto’s en teksten op de manier zoals jij dat zelf wilt. 

Welke soorten bier kan ik kiezen?

Bij het samenstellen van je gepersonaliseerde bierpakket kun je kiezen uit diverse soorten speciaalbier. Je kunt hierbij kiezen uit de volgende 4 soorten bier: BlondTripelIPAStout. Je bestelt je eigen bierpakket al vanaf 12 stuks. Dit kan met één specifiek soort bier, maar het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen van de verschillende soorten bier. Zo weet je zeker dat er voor jullie allebei een lekker biertje tussen zit. Begin daarom vandaag nog met het ontwerpen van je eigen bieretiket, stel je bierpakket samen en krijg binnen 5 tot 10 werkdagen jouw bierpakket thuis geleverd! 

Een gepersonaliseerd bierpakket voor elke gelegenheid

Naast dat onze bierpakketten zeer geschikt zijn als relatie cadeau, is het ook mogelijk om gepersonaliseerde bierpakketten voor andere gelegenheden te bestellen. Denk hierbij aan een bruiloft, tijdens kerst, of een 18de verjaardag van iemand. Er zijn zoveel mogelijkheden waarbij je met een speciaal bierpakket goed voor de dag kan komen. Geef het als een bedankje aan je collega, of misschien gaat hij wel met pensioen en wil je hem of haar een origineel afscheidscadeau geven. Ga daarom voor een uniek cadeau met de bierpakketten van Persoonlijk Biertje.