12 5 Jaar Getrouwd

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor 12,5 jaar getrouwd stel? Bestel gepersonaliseerde biertjes als origineel cadeau idee!

Het koperen huwelijk is altijd een bijzondere mijlpaal. Om deze mijlpaal te vieren heb je een origineel cadeau nodig. Natuurlijk kunnen we dan denken aan de standaard cadeaus als chocolade, bloemen of een fles wijn, maar het kan ook anders. Bij Persoonlijk Biertje hebben we namelijk speciaal bier die je met je eigen ontwerp etiket kunt maken. Zo kun jij zelf bepalen hoe je bieretiket eruit komt te zien. Plaats een leuke boodschap voor het 12,5 jaar getrouwde stel, gebruik passende foto’s en zorg dat ze kunnen genieten van de lekkerste soorten speciaalbier. Ga dus voor een origineel cadeau voor een 12,5 jaar huwelijk met gepersonaliseerde biertjes. 

Welke soorten bier kan ik kiezen voor mijn koperen huwelijk bierpakket? 

Tijdens het samenstellen van je bierpakket kun je uit diverse soorten bier kiezen. Dit zijn speciaalbier soorten zoals BlondIPATripel en Stout. Deze komen van de beste brouwerijen uit ons eigen land. Je kiest één soort bier voor je bierpakket, maar het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Met een mixdoos bepaal jezelf hoeveel van elk type bier je in je pakket wilt. Zo weet je zeker dat er altijd een geschikt biertje bij zit. Lever je ontwerp etiket vandaag nog aan, stel je bierpakket samen en krijg binnen 5 tot 10 werkdagen jouw eigen gepersonaliseerde bier voor een koperen huwelijk geleverd. 

Gepersonaliseerd bier cadeau als cadeau voor diverse huwelijken

Naast het geven van persoonlijk bier voor een 12,5 jaar huwelijk, is het ook mogelijk om voor andere momenten tijdens het huwelijk te gaan voor gepersonaliseerd bier. Zo kun je al tijdens de bruiloft zelf ervoor kiezen om persoonlijk bier te serveren aan je gasten. Maar ook om het vragen van een getuige of ceremoniemeester kun je bier met eigen ontwerp etiket goed gebruiken. Zo kun je op originele wijze iemand vragen om getuige of ceremoniemeester te zijn tijdens jouw huwelijk. 

Ook voor mensen die verdere mijlpalen hebben bereikt, zoals 25 jaar getrouwd of zelfs 50 jaar getrouwd, kun je gepersonaliseerd bier perfect gebruiken als cadeau. Maak het onderwerp passend bij de mijlpaal van het huwelijk. Zo heb jij de meest originele verrassing voor het stel. Wacht daarom niet langer en bestel gepersonaliseerd bier voor jouw doeleinde!