50 Jaar Getrouwd

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Cadeau voor een 50 jaar getrouwd stel: Geef een speciaalbierpakket met eigen ontwerp etiket!

Een 50 jarig huwelijk is een van de meest bijzondere mijlpalen. Dit verdient een echt origineel maar vooral uniek cadeau. Tegenwoordig is het niet makkelijk om een origineel cadeau te vinden voor een gouden huwelijk. Want wat geef je cadeau aan een 50 jaar getrouwd stel? Dat zijn gepersonaliseerde biertjes met eigen ontwerp etiket. Bij Persoonlijk Biertje is het mogelijk om zelf een ontwerp etiket te maken voor jouw uitgekozen bier. Zo kun je met een boodschap en afbeelding het huwelijkskoppel feliciteren met hun gouden huwelijk. 

Opa en oma 50 jaar getrouwd? Verras ze met een originele boodschap op je eigen bieretiket

Je opa en oma zijn 50 jaar getrouwd, maar je weet niet hoe je ze op een leuke manier kunt verrassen? Door je eigen bieretiket te ontwerpen bij Persoonlijk Biertje kun jij je opa en oma verrassen op een originele manier. Plaats een leuke afbeelding van je opa en oma samen op het etiket, maak er een leuke tekst bij om ze zo te feliciteren met hun gouden huwelijk. Want wat is nou mooier om een 50-jarig huwelijk te vieren dan met elkaar! 

Een gouden huwelijk vier je met gepersonaliseerd bier

Ben je nu overtuigd om een gouden huwelijk te vieren met gepersonaliseerd bier als cadeau? Maak dan vandaag nog jouw eigen ontwerp bieretiket voor het gouden huwelijk van jouw opa en oma. Nadat je je etiket hebt aangeleverd bij ons, kun je kiezen tussen ons brede assortiment aan bieren. Dit zijn onder andere bieren zoals Blond, IPA, Tripel en Stout. Kies één van deze soorten, of stel een mixdoos samen. Zo weet je zeker dat je voor ieder wat wils hebt! 

Naast het kiezen voor persoonlijk bier voor een gouden huwelijk, is het ook mogelijk om dit voor een 25-jarig of 12,5-jarig huwelijk te doen. Om het huwelijk te vieren is een gepersonaliseerde boodschap altijd een goed cadeau. Maar een huwelijk of bruiloft is niet het enige waarvoor gepersonaliseerde biertjes het perfecte cadeau zijn. Het hele jaar door zijn er momenten waarbij persoonlijk bier een geschikt cadeau is.