Aanleverinstructies Persoonlijkbiertje.nl met eigen label

Artwork aanleveren bij een bestelling met eigen label kan door middel het uploaden van jouw vooraf ontworpen etiket in de vorm van een PDF of afbeelding. Geen eigen ontwerp of afbeelding? Geen probleem! Het is mogelijk om in de editor zelf wat te ontwerpen of om te kiezen uit één van onze kant en klare templates. De volgende aanleverinstructies zijn enkel van toepassing wanneer je in je eigen programma, zoals bijvoorbeeld Illustrator) een ontwerp wil maken. Hieronder lees je een aantal belangrijke zaken waar je dan op moet letten:

Het formaat: het uiteindelijke formaat van het label wordt 180mm (breed) x 80 mm (hoog).
Hierbij hanteren wij een afloop van 2 mm rondom het label en een tekstmarge van 2 mm aan de binnenzijde van de snijlijn.

Informatiestrook: aan de linkerzijde van het label komt een informatiestrook te staan met de informatie over jouw gekozen bier(en). Heb je gekozen voor een box met meerdere type bieren? Dan komen hier de verschillende informatiestroken van de verschillende bieren te staan!

Opmaakgebied: dit is het deel waarin je zelf teksten / afbeeldingen kan toevoegen. In de afbeelding hieronder is dat al het wit wat binnen de groene snijlijn valt. Het formaat van hetgeen wat je kan opmaken is 162 mm breed x 90 mm hoog. Let hier wel op dat teksten en belangrijke elementen niet vlak tegen de snijlijn aanstaan, bij voorkeur 2 mm van de snijlijn. Achtergronden mogen uiteraard wel doorlopen tot en met de afloop.

Download  hier het voorbeeld template die je kan gebruiken om in jouw ontwerpprogramma het bestand op te maken.


Extra informatie bij het uploaden van afbeeldingen:
Verborgen lagen: verwijder alle verborgen elementen of lagen uit het artwork;
Stanslijn: je hoeft geen stanscontour aan te leveren;
Druk: alles wordt gedrukt in CMYK kleuren;
Letters: bij voorkeur aanleveren in lettercontouren;
Letters : minimale lettergrote 4 pt. Diapositieve tekst 6 pt;
Hoeken: worden standaard afgerond met een radius van 2 mm.