Voor stage

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Op zoek naar een cadeau voor je stagebegeleider? Geef persoonlijke speciaalbiertjes als cadeau van jouw stage!

Op zoek naar een origineel cadeau om jouw stagebegeleider als student te bedanken voor de fijne stageperiode? Met gepersonaliseerde speciaalbiertjes van Persoonlijkbiertje hebben wij een passend cadeau om jouw stagebegeleider op een originele manier te verrassen. Want wat is nou leuker om de fijne stageperiode af te sluiten met iets wat jullie samen kunnen delen. Met gepersonaliseerde biertjes kun jij met je eigen ontwerp etiket je stagebedrijf op een creatieve manier verrassen. Laat een mooie herinnering achter met je unieke zelf ontworpen speciaalbieren voor jou en je stagebegeleider. 

Een bedankje voor je stagebegeleider? Bedank je stage met gepersonaliseerde speciaalbieren als cadeau!

Je stagebegeleider heeft je in de afgelopen maanden goed geholpen tijdens je meewerk- of afstudeerstage. Daarom wil je hem of haar natuurlijk bedanken voor de moeite en tijd om jou te helpen. Daar hoort een uniek cadeau bij. Om je stagebegeleider op een creatieve manier te verrassen zijn gepersonaliseerde biertjes het cadeau voor jou. Met een leuke foto of boodschap kan jij je stagebegeleider op een leuke manier bedanken. Zo kan jij je stage op een goede manier afsluiten. Met het diverse aanbod aan verschillende speciaalbiertjes zit er altijd voor iedereen wat bij. Daarom kunnen jij en je stagebegeleider op de laatste dag samen genieten van jullie eigen speciaalbiertjes. Een betere afsluiter bestaat er natuurlijk niet!

Cadeau nodig voor het einde van je stage? Verras je stagebegeleider met eigen speciaalbiertjes als afscheidscadeau! 

Einde van je stage in zicht maar nog geen leuk afscheidscadeau? Verras je stagebedrijf en stagebegeleider op kantoor met unieke eigen speciaalbiertjes. Met een eigen ontwerp bieretiket kun jij op verschillende creatieve manieren afscheid nemen. Dit kan met een leuke boodschap, maar ook een foto als herinnering is een mooie toevoeging aan jouw eigen ontwerp bieretiket. Maak daarbij een mooi design om je etiket helemaal af te maken. Zo kunnen jij en je stagebegeleider op een fijne wijze de stageperiode afsluiten.

Bestel als stagiaire gepersonaliseerde speciaalbiertjes als bedankje voor je stage

Overtuigd om gepersonaliseerde biertjes te halen voor jouw stage? Bestel dan vandaag nog jouw eigen persoonlijke biertjes bij Persoonlijkbiertje. Je kunt hierbij kiezen uit een specifiek soort speciaalbier zoals BlondIPATripel of Stout. Wil je liever meerdere soorten? Ook dat is mogelijk. Met onze mixdoos kun jij zelf samenstellen welk soort bier jij wilt hebben. Zo heb jij in jouw mixdoos voor iedereen er wat bij zitten! Laat als stagiair een goede indruk achter met je eigen speciaalbieren. Onze bieren zijn van brouwerijen met liefde voor speciaalbier. Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill leveren de lekkerste speciaalbieren door heel Nederland. Deze moet je hebben geprobeerd als speciaalbier liefhebber!