Voor iemand die alles al heeft

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Wat geef je iemand die alles al heeft? Geef gepersonaliseerd bier als origineel cadeau! 

Wat moet je nou iemand geven die alles al heeft? Het is tegenwoordig steeds lastiger om met een origineel cadeau aan te komen, vooral voor iemand die alles al heeft. Maar voor dat probleem hebben wij de oplossing. Verras hem of haar met het meest originele cadeau: gepersonaliseerd bier met eigen etiket! Met dit cadeau bestel jij een mixdoos speciaalbier. Hierbij is het etiket van het bier jouw unieke ontwerp. Je kunt het dus precies zo ontwerpen zoals jij dat zou willen! Is het iemand zijn verjaardag? Maak een ontwerp etiket om hem of haar te feliciteren? Iemand geslaagd? Maak je etiket voor zijn of haar slagen. Het kan niet gek genoeg.

Wat is het beste cadeau voor iemand die alles al heeft? Persoonlijk bier als origineel cadeau!

Iemand binnenkort jarig en heb je nog geen cadeau? Voor iemand die alles heeft is het lastig om met een origineel cadeau te komen. Maar wij hebben het meest originele cadeau voor iemand die alles al heeft. Geef voor iemands verjaardag persoonlijk bier als origineel cadeau. Met persoonlijk bier kun jij op jouw manier diegene verrassen voor zijn of haar verjaardag. Maak met een leuke afbeelding en originele teksten een uniek etiket voor op jouw speciaalbier. Zo is de verrassing helemaal compleet en kunnen jullie samen genieten van de lekkerste speciaalbiertjes. 

Wat moet je kopen voor iemand die alles al heeft? Gepersonaliseerd bier met eigen etiket!

Wil je iets origineels kopen, maar je weet niet wat? Iemand die alles heeft zal niet snel tevreden zijn met een cadeau. Maar met dit cadeau weten wij zeker dat hij of zij het in ieder geval nooit zal hebben gehad, namelijk gepersonaliseerd bier. Met gepersonaliseerd bier maak jij je eigen ontwerp etiket voor op jouw flesjes speciaalbier. Zo kun jij zelf bepalen hoe jouw bier eruit komt te zien. Je kunt dit cadeau voor verschillende soorten gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een housewarming, iemands jubileum of wanneer iemand geslaagd is. De mogelijkheden zijn oneindig. Ook voor feestdagen als kerstOktoberfest of Valentijnsdag is dit een origineel cadeau. Wacht daarom niet langer en bestel jouw eigen gepersonaliseerde speciaalbiertjes vandaag nog!

Bestel je eigen gepersonaliseerde biertjes met eigen etiket

Klaar om jouw gepersonaliseerde biertjes met eigen etiket te bestellen? Lever jouw ontwerp aan bij ons in de editor en begin vandaag nog met het bestellen van jouw persoonlijke biertjes. Kies uit één van de bieren blondIPAtripel of stout. Je kunt ook een mixdoos samenstellen met allemaal verschillende biertjes van de beste brouwerijen. Zo weet jij zeker dat er altijd een lekker biertje bij zit! Met dit cadeau heb jij de garantie om ervoor te zorgen dat je een origineel cadeau hebt voor iemand die alles al heeft. Vandaag besteld betekent tussen 5 en 10 werkdagen jouw persoonlijke biertjes geleverd.