Voor meester

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Een origineel afscheidscadeau voor de meester? Geef je leerkracht gepersonaliseerd bier als cadeau!

Je favoriete meester gaat weg. Je wilt hem natuurlijk op een leuke manier bedanken voor de fijne tijd. Daarvoor hebben wij een goed afscheidscadeau. Met gepersonaliseerd bier als cadeau voor jouw meester geef je hem een uniek afscheid mee waarvan hij zal genieten. Als je meester wel van een speciaalbiertje houdt dan gaat hij dit afscheidscadeau zeker waarderen. Met je eigen ontwerp etiket kun je een leuke boodschap meegeven zodat de meester er ook nog een leuke herinnering aan heeft. Geef de meester een fijn afscheid en bestel je gepersonaliseerde biertjes vandaag nog!

Wil je de meester bedanken? Geef de meester persoonlijke biertjes als origineel bedankje!

Wil je de meester bedanken voor iets wat hij heeft gedaan, of wil je hem gewoon even in het zonnetje zetten? Dat kan heel goed met persoonlijke biertjes. Met onze persoonlijke biertjes heb jij een uniek cadeau om als bedankje aan de meester te geven. Laat met een leuke boodschap en foto zien waarvoor jij hem wilt bedanken. Dit kan voor alle hulp zijn, omdat hij zijn jubileum viert, of om hem even op te vrolijken. Met persoonlijke speciaalbiertjes kan het allemaal. 

Is het juffen en meesterdag, maar nog geen origineel cadeau? Geef speciaalbier met eigen etiket als cadeau op juffen- en meesterdag! 

Op juffen- en meesterdag wil je je juf, meester of collega natuurlijk op een leuke manier verrassen. En hoe kan dat nou beter met gepersonaliseerde speciaalbiertjes. Met persoonlijke speciaalbieren kun jij je juf of meester verrassen op deze speciale dag. Je kunt ze laten weten hoe goed ze zijn als juf of meester, ze bedanken voor hun inzet of het teamgevoel versterken met een leuke boodschap. Alles is mogelijk met de speciale biertjes van Persoonlijkbiertje. Je kunt met je eigen ontwerp bieretiket zelf invulling geven aan hoe jij de boodschap wilt laten overkomen. 

Verras je leraar of mentor en bestel gepersonaliseerde biertjes met eigen etiket!

Wil je je leraar of mentor op een leuke manier verrassen, maar je weet niet hoe? Met gepersonaliseerde biertjes maak jij een uniek cadeau waarmee jij je leraar of mentor kunt verrassen. Je maakt zelf het ontwerp van je etiket, waarna deze bedrukt zullen worden op jouw speciaalbiertjes naar keuze. Daarbij kun je kiezen uit BlondIPATripel en Stout bier. Wil je liever al deze soorten? Dat kan ook! Met onze mixdoos kun jij zelf je pakket samenstellen. Hierdoor zorg jij ervoor dat er voor iedereen wat bij zit. Bestel vandaag nog jouw eigen mixdoos en krijg deze binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd.