Zakelijk geschenk

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Een origineel zakelijk geschenk: Geef gepersonaliseerd bier als cadeau aan je zakelijke relatie!

In de zakelijke wereld gaat het niet alleen maar om resultaat, maar ook om goed contact tussen bedrijven en zakelijke relaties. Daarom is het goed om eens in de zoveel tijd je van je beste kant te laten zien. Het vinden van een geschikt cadeau aan je zakelijke relatie wordt wel steeds lastiger. Want was is tegenwoordig nou nog een origineel zakelijk geschenk om te geven? Bij Persoonlijk Biertje hebben wij hierop het antwoord!

Bij Persoonlijk Biertje is het mogelijk om je eigen ontwerp bieretiket te maken voor speciaalbier na keuze. Zo kun je je zakelijke relatie op geheel eigen manier gepersonaliseerd bier als cadeau geven. Wil je je zakelijke relatie bedanken voor de fijne samenwerking, of vooruit kijken op het samenwerken van volgend jaar? Bepaal zelf wat er op het etiket komt te staan. Hierbij gebruik je originele teksten en afbeeldingen om de boodschap over te brengen. Verras je zakelijke relatie met gepersonaliseerd bier als origineel geschenk!

Een zakelijk cadeau versturen? Bestel online gepersonaliseerd bier

Om je zakelijke relatie helemaal te verrassen, is het leuk om een geschenk rechtstreeks naar het bedrijf te sturen. Dat kan goed met de gepersonaliseerde biertjes van Persoonlijk Biertje. Je levert het ontwerp van je etiket bij ons aan, en wij doen de rest voor je. De etiketten worden aangebracht op de door jou uitgekozen soorten bier, verpakt en rechtstreeks geleverd bij het door jou opgegeven adres. Hierdoor kan je zakelijke relatie zo snel mogelijk genieten van jouw cadeau!

Stel je eigen pakket met gepersonaliseerd bier samen als zakelijk geschenk

Voordat het bierpakket richting jouw zakelijke relatie gaat, heb je de mogelijkheid om zelf het bierpakket samen te stellen. Met ons brede assortiment aan soorten speciaalbier zit er altijd een lekkere oplossing voor je bij. Je kunt kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier van verschillende soorten brouwerijen. Ook is het mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Hierbij selecteer je zelf het aantal biertjes dat jij in het bierpakket wilt hebben. 

Gepersonaliseerd bier als zakelijk cadeau voor elke gelegenheid

Gepersonaliseerd bier is het geschikte cadeau voor elke gelegenheid. Zo is het voor feestdagen als kerst of Sinterklaas een leuk geschenk om te geven aan een zakelijke partner. Met een zakelijk kerstgeschenk kun je je partners en klanten op een originele manier bedanken tijdens de feestdagen. Naast de vaste dagen kun je ook een partner of klant verrassen met de opening van een nieuw kantoor, of als het bedrijf een jubileum te vieren heeft. Wat is dan beter dan het opsturen van een lekker biertje? Precies, niks! Bestel daarom voor elke gelegenheid of feestdag een persoonlijk bierpakket als geschenk voor je zakelijke contacten.