Nieuwe Baan

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

¡Ai Caramba! Deze zomer verfrist DB weer elk terras met deze kleurrijke Mexican Lager genaamd ‘Incapablo’! Onze ietwat onhandige kattenvriend is weer terug uit Mexico en dit jaar in een iets andere hoedanigheid teruggekeerd. Extra fris, mooie toetsen van citrus en doordrinkbaarder dan ooit, tik je zo een hele bucket weg met je amigo’s. Drink ‘m ijskoud rechtstreeks uit het flesje en met een limoentje erin. Have a MEXcellent day!

Een verrassing nodig voor zijn of haar nieuwe baan? Geef gepersonaliseerde biertjes als cadeau!

Wil je graag iemand verrassen met zijn of haar nieuwe baan, maar weet je geen origineel cadeau? Dan hebben wij voor jou de oplossing! Je kunt bij Persoonlijk Biertje namelijk op een originele manier iemand verrassen met zijn of haar nieuwe baan. Dit doe je door bier te bestellen waarbij jij je eigen etiket ontwerpt. Zo kun jij zelf bepalen hoe het bier eruit komt te zien. Plaats een leuke boodschap om hem of haar te feliciteren met de nieuwe baan, of een leuke afbeelding waarbij je diegene veel succes wenst! Het kan niet gek genoeg, of het is mogelijk bij Persoonlijk Biertje. 

Binnenkort een nieuwe collega? Geef bier met eigen ontworpen etiketten! 

Komt er binnenkort een nieuwe collega het team versterken? Je wilt hem of haar wel een fijn welkom geven. Het is namelijk toch de start van hopelijk een succesvolle samenwerking. Wat is nou leuker dan iemand te verwelkomen met een leuke boodschap? Bij Persoonlijk Biertje kun jij deze boodschap overbrengen met je eigen ontworpen bieretiketten. Plaats een boodschap met passende afbeelding op je etiket om je nieuwe collega te verwelkomen. Naast dat je collega zich meteen welkom zal voelen, heeft hij of zij ook nog eens heerlijke speciaalbiertjes in huis. Dat is nog eens een goede binnenkomer!

Stel een persoonlijk bierpakket samen voor iemand zijn nieuwe baan

Overtuigd om te kiezen voor een persoonlijk bierpakket als cadeau voor iemand zijn nieuwe baan? Bestel vandaag dan nog een gepersonaliseerd bierpakket als cadeau. Maak je eigen ontwerp etiket en lever deze aan bij ons in de editor. Stel daarbij jouw bestelling samen. Dit kun je doen door een bierpakket te maken met één soort bier zoals BlondIPATripel en Stout van de beste brouwerijen. Daarnaast is het mogelijk om een mixdoos samen te stellen. Zo weet jij zeker dat er altijd een lekker biertje bij zit.