Halloween

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Bier voor Halloween nodig? Bestel je een Halloween bierpakket met eigen ontworpen etiketten

Heb jij bier nodig voor tijdens Halloween? Bij Persoonlijk Biertje heb jij een heel uniek biertje voor tijdens Halloween! Je bestelt je bier namelijk met je eigen ontwerp bieretiket. Hoe vet is dat! Zo kun jij het meest griezelige ontwerp maken voor op jouw bierflesjes. Dit kan zijn als cadeau, maar ook voor het organiseren van een Halloweenfeest. Wij weten als geen ander hoe je een goed Halloween feest kan organiseren, vooral met onze heerlijke speciaal biertjes erbij. Begin daarom snel met het ontwerpen van jouw eigen unieke design Halloween bier. 

Welke soorten bier kan ik kiezen voor mijn Halloween bierpakket?

Voor jouw Halloween bierpakket kun je diverse soorten speciaalbiertjes kiezen. Zo weet jij zeker dat er voor iedereen een lekker biertje tussen zit. Voor jouw bierpakket kun je kiezen uit BlondIPATripel of Stout bier. Deze soorten bier komen van de beste brouwerijen zoals Dutch Bargain, de Werf en Raven Bone Hill. Deze biertjes heb jij nog niet in je biercollectie staan. Wat het nog mooier maakt is dat je dit kunt ontwerpen met je eigen bieretiket. Zo heb jij een volledig uniek biertje!

Bier cadeau geven voor elke gelegenheid

Naast Halloween is het ook mogelijk om voor andere gelegenheden een bier cadeau te geven. Dit kan tijdens feestelijke momenten zijn zoals een bruiloftjubileum of kerst. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zo heb je voor hem of haar altijd een uniek cadeau waar niemand eerder aan gedacht heeft. Met je eigen ontwerp etiket kun je diegene bedanken, feliciteren met zijn of haar verjaardag, of als zomaar even een cadeautje. Geniet samen van jouw zelf uitgekozen smaken bier.