Voor vriend

Dutch Bargain Imperial Zeeuws Blond is een fris citrus en licht fruitig blond bier. Aan het eind van de slok ontstaat een mooi licht bittertje in de mond. Het Alcoholpercentage is 7,2% en er is gewerkt met Citra Hops en Sorachi Ace Hops. De gist is Wyeast 1388.

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden, met een toegankelijk alcoholpercentage. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Naast gerstemout bevat dit bier ook mout van tarwe en haver. De tarwe geeft een witbier-achtige smaak. Haver geeft body en past mooi bij de Mosaic hop, één van de hopsoorten in dit bier. Van dit hazy lichtblonde bier kun je het depot naar smaak voorzichtig meeschenken. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Het smoelwerk van een traditionele tripel, maar dan in de Dutch Bargain-uitvoering. We hebben aan onze Tripel amarillohop toegevoegd. Het resultaat is een blonde, fruitige Tripel, die dankzij koriander ook het karakter van de Belgische brouwmeesters viert. Ondanks een percentage van 8,5 is hij luchtig en toegankelijk. Proost en bestel er nog één. Voltooid met een vleugje Chili Vanilli ©.

Tijd vervaagt als je deze Dutch Bargain India Pale Ale drinkt. Tot in de laatste slok. De IPA heeft een tropische toets die je niet zou vermoeden bij een Europese hop. Maar de Mandarina Bavaria hop bewijst: je hoeft de oceaan niet over te steken voor een vleug mandarijn. Die zorgt ervoor dat deze juicy IPA lekker doordrinkbaar is, wanneer dan ook. Je kunt hem ieder seizoen uit de ijskast pakken. Perfect voor onder de palmbomen, misschien nog wel lekkerder in een barre winter. 5.8% 46 IBU

Porno Blond is (stiekem) altijd lekker. Een blond bier fris, zoet en zacht. Koel gedronken dorstlessend en verfrissend. Noem het een guilty pleasure, noem het een tikkeltje ordinair? Wij noemen het gewoon een geil biertje. Proost!

Als het woelig en onstuimig werd op de Zuiderzee, wist men dat TUNUS in aantocht was. Speciaal gebrouwen voor roerige tijden. Een moutzoet en krachtig bier met een fris fruitige afdronk. Drink een TUNUS en ontdek dat het allemaal wel meevalt.

Een fantastisch idee, een verliefdheid of het begin van een nieuw seizoen. Al het mooie begint met een vonkel. Proost! De Session IPA werd lang geleden tijdens korte werkpauzes (session breaks) gedronken. Gebrouwen met een laag alcohol percentage om ongelukken op de werkvloer te voorkomen. Ondanks het lage alcoholpercentage van 4.2%, een bier met lef.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain Imperial Pale Ale heeft een prachtig koperen kleur met een lichtrode schijn. Dit complexe, stevige en bittere bier heeft een uitgesproken hoppig aroma en een pittige smaak met caramel toetsen van mout. De schuimkraag is fijn, romig en stabiel. Het alcoholpercentage is tien. Dankzij de balans in deze complexiteit is dit bier een zeer zuiver, gemakkelijk drinkbaar en lang nasmakend bier.

Dutch Bargain SeaWise is een Hefeweizen. Een tarwebier vergist met de Duitse Weihenstephan gist. We hebben een toets van onze zee in Zeeland aangebracht met Zeekraal en een frisse toets voor dit heerlijk zomerse biertje met toevoeging van Verveine. Een bier van 4,3% Alc. Heerlijk verfrissend en dorstlessend.

Een mooi degustatiebier met harmonie van zachte en zoete tonen en een evolutie naar bittere hop. Typerend is de lange afdronk met zacht gebrande bitters. Speciaal gebrouwen om rustig van te genieten op een gure dag of een winderige winterse avond. Een heel speciaal cadeau voor de échte bierliefhebber!

De mixdoos is het ideale product om te kiezen wanneer je meerdere type bieren wil proberen! Kies voor de mixdoos en ontvang 12 verschillende type bieren met daarop jouw eigen label!

Cadeau voor je vriend nodig? Geef gepersonaliseerd speciaalbier als origineel verjaardagscadeau aan je vriend!

Elk jaar maar hetzelfde cadeau geven aan je vriend. Staat zijn kast inmiddels al helemaal vol met geurtjes, shampoo en weet je niet meer wat je moet geven? Ga voor een echt origineel cadeau en geef je geliefde met gepersonaliseerde speciaalbiertjes! Dit cadeau zal jouw vriend echt nooit verwachten, en het leuke is ook nog dat jij het ontwerp van de biertjes helemaal zelf kan bepalen. Wil je hem verrassen met een speciale boodschap, heeft hij een bijzondere mijlpaal gehaald of zomaar een bedankje? Geef zelf de invulling aan je eigen etiket om je vriend te laten weten hoe belangrijk hij voor je is. Niets zal hem blijer maken dan een origineel, lief bericht en natuurlijk die lekkere unieke speciaalbiertjes! 

Hoe verras ik mijn vriend? Geef gepersonaliseerd speciaalbiertjes als perfect cadeau aan je geliefde vriend!

Wil je je vriend op een bijzondere manier verrassen maar je weet niet hoe? Met gepersonaliseerde biertjes verras je je vriend meteen! Laat je vriend weten hoe onmisbaar hij voor jou is, zet hem in het zonnetje omdat hij iets bijzonders heeft bereikt, of geef iets terug voor dat ene speciale wat hij voor jou heeft gedaan. Door zelf de invulling te geven aan jouw eigen etiketten voor speciaalbier kun je je boodschap aan hem zo goed mogelijk laten overkomen. Niets zal hem meer verrassen dan een lief, bijzonder cadeau van zijn vriendin. Daarna kunnen jullie met iedereen die je lief is genieten van de heerlijke speciaalbiertjes die wij aanbieden. Dit cadeau is succes verzekerd! 

Welke type speciaalbier past het beste bij mijn vriend? 

Wat is nou een geschikt cadeau voor je vriend? Je zou het niet verwachten, maar elke jongen is anders dan de andere. Jouw vriend heeft unieke eigenschappen, en daar hoort een passend speciaalbiertje bij. Wij leveren vier soorten speciaalbiertjes: Blond, Tripel, IPA en Stout. Elk type biertje past goed bij bepaalde eigenschappen van een jongen. Bij een rustige, zachte jongen past een lichter biertje beter. Ook als beginnende drinker van speciaalbier is een lichter biertje beter om mee te beginnen. Ga daarom voor een Blond of IPA biertje. De lichte smaak van een blond biertje en het fruitige van een IPA zal het beste bij jouw vriend passen die rustig wil genieten van de lekkere smaak van speciaalbier.

Is jouw vriend een echte bierliefhebber die wel wat gewend is? Een Stout biertje past perfect bij de stoere kerel die wel tegen een stootje kan. Deze Stout biertjes zijn zwaarder dan de andere speciaalbiertjes. Met hun hoge bitterheid en droppige accenten krijg je een sterke nasmaak in de mond. Voor hem is sterke koffie er ook niets bij. Omdat het niet sterk genoeg kan is voor jouw vriend een stout biertje de perfecte match. 

Nu je meer weet over welke biertjes er zijn en bij welk type vriend elk biertje hoort is het tijd om je keuze te maken. Je kunt er voor kiezen om één type biertje te kiezen, maar het is ook mogelijk om een mixdoos samen te stellen met verschillende soorten biertjes. Zo kun jij bepalen van welke soort biertjes je meer wilt hebben dan de andere. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.